Aldiana Alcaidesa

Vanaf € 920,00 Ontvang een voorstel op maat

Het goed onderhouden complex van Aldiana Alcaidesa ligt in het kleine dorpje Sotogrande in de heuvels, met prachtig uitzicht op de rots van Gibraltar. Met een paar stappen begeeft u zich op het lange zandstrand en ervaart u een typische Andalusische droom vakantie.

Het hotel beschikt over twee karakteristieke 18 holes banen Alcaidesa Links en Heathland, een mooie spa met overdekt zwembad en ontspannend zonneterras, een sauna en een hot tub. Er zijn mogelijkheden tot individuele wellness-behandelingen. Bovendien, massages, fysiotherapie, exotische behandelingen en cosmetische diensten.

Lees meer...
 

Alle Details

Artikelnummer
142
Aantal kamers
334
Ligging
120 kilometer van Malaga of Jerez de la Frontera
Zwembaden
1
Spa
ja
Aantal restaurants
2
Eigen golfbaan
ja
Banen binnen 30 min.
3
Strand
naast het hotel
Sterren
4
Land
Spanje
 

Basisarrangement

  • Huurauto groep B gedurende 7 dagen incl. diverse verzekeringen en afkoop eigen risico
  • 7 nachten verblijf in een standaard tweepersoonskamer
  • Verzorging op basis van All Inclusive
  • 5 greenfees p.p. 
 

Service & Faciliteiten

U verblijft in het hotel op all-inclusive basis. De all-inclusive formule geldt vanaf 09.00 uur tot 24.00 uur. In de zeer uitgebreide all-inclusive formule zijn inbegrepen: diverse huiswijnen (rood, wit, rosé), bier, ruim assortiment cocktails en longdrinks met en zonder alcohol, aperitieven, brandy, sherry, whisky, likeuren, Sekt, frisdranken, sapjes, koffie en thee.

Het hotel beschikt over een mooie spa met overdekt zwembad en ontspannend zonneterras, een sauna en een hot tub. Er zijn mogelijkheden tot individuele wellness-behandelingen. Bovendien, massages, fysiotherapie, exotische behandelingen en cosmetische diensten.

 

 

Meer Informatie

 

Heeft u interesse?

Persoonlijk voorstel binnen 24 uur

Dhr.
Mevr.
@
Ontvang uw persoonlijk voorstel
 
Voorstel aanvragen