Denemarken

Geniet van een combinatie van prachtige natuur, mooie golfbanen en culinaire hoogstandjes met een auto-golfvakantie naar Denemarken! Wij hebben voor u een selectie gemaakt met de beste golfvakantie verblijven en voorzieningen waar u met uw eigen auto heen kunt reizen. Ervaar waarom Denemarken "The Land of Everyday Wonder" wordt genoemd.

Golfvakantie Denemarken - Natuur

Italië staat bekend om haar prachtige natuur en weidse landschap, maar u kunt hier ook fantastisch golfen. Wij hebben de beste golf bestemmingen in Denemarken voor uw samengesteld, waarbij u verblijft in een goed hotel of resort, met een eigen of meerdere golfbanen in de buurt.

Golfvakantie Denemarken met auto

Niets is zo fijn als met uw eigen auto op vakantie, u bepaald zelf vanaf waar en wanneer u vertrekt, en bent vrij om te gaan en staan waar u maar wilt! Met een golfvakantie Denemarken van Cretas Golf bent u verzekerd van een prachtige golfbestemming niet te ver van huis! Vraag online een offerte aan voor een golf- en autovakantie Denemarken van Cretas Golf. 

Golfvakantie Denemarken - Kopenhagen

Een stedentrip naar Kopenhagen is 365 dagen per jaar een goed idee. Wandelen langs de Nyhavn, winkelen op de Strøget, de langste autovrije winkelstraat van Europa, Deens design bewonderen, hippe koffietentjes ontdekken, fietsen naar Christiansborg of een boottocht maken naar de (hele) kleine Zeemeermin. 

Golfvakantie Denemarken op maat

Bij Cretas Golf profiteert u van een compleet op maat samengestelde golfvakantie naar Denemarken. Wij stemmen uw verblijf en reis af op uw persoonlijke voorkeuren, wensen en behoeften, waardoor uw droom golfvakantie Denemarken werkelijk wordt! Ook wanneer u reist met uw partner of uw gezin, houden wij rekening met hun wensen en behoeften. Denemarken is namelijk ook een fantastische bestemming voor kinderen. Want ook niet- golfliefhebbers verdienen bij Cretas Golf een welverdienden en ontspannen vakantie! 

Vraag online een offerte aan voor op maat verzorgde golf vakantie naar Denemarken!

Voorstel aanvragen