Evian Resort - Hôtel Ermitage

Vanaf € 0,00 Ontvang een voorstel op maat

Het Evian Resort is gelegen tussen de Alpen en de oevers van het meer van Geneve. Het totale resort bestaat uit 2 hotels; het ‘Hotel Royal’ en het ‘Hotel Ermitage’ en de ‘Evian Resort Golf Club’. Dit resort is een waar paradijs waar u volledig tot rust kunt komen, heerlijk kunt golfen, u gebruik kunt maken van een zeer uitgebreid welness centrum en kunt genieten van hoogstaande gastronomie in één van de vele restaurants. Zeer geschikt vanwege z’n ligging op 45 km van het centrum van Geneve (en het naast gelegen internationale vliegveld) en daardoor ook ideaal voor shortbreaks.

Het 4-sterren ‘Hotel Ermitage’ is net een tikje minder exclusief als Hotel Royal, maar bezit desondanks niet minder karakter. De ‘Ermitage’ in 2010 geheel gerenoveerd maar met behoud van de charme van een landelijke residentie met veel hout, (lei)steen en natuurlijke kleuren temidden van een 20 hectare groot park.

Hotel Ermitage heeft 79 kamers en suites, waarin elk detail speciaal is uitgekozen om u thuis te doen laten voelen. Bij de eerste zonnestralen zult u genieten op uw terras uitkijkend op het meer of zuidwaarts richting de Alpen. De ‘Ermitage’ heeft twee onderscheidende restaurants, “La Table” met authentieke Franse smaken en “La Bibliotheque” dat Mediterrane gerechten biedt. Er is tevens een pianobar voor uw aperitif of voor de warmte van een haardvuur na uw golfronde. Natuurlijk kunt u ook de restaurants ontdekken van het ‘Hotel Royal’.

Golfen kunt u hier op één van de mooiste golfbanen van Europa. Deze baan ligt vlakbij het resort (u wordt desgewenst met een busje gebracht) en u kunt hier alleen maar spelen wanneer u bij één van deze 2 hotels verblijft. Daarnaast heeft deze golfbaan een uniek trainingscentrum met nog eens 4 korte holes die in meerdere verschillende moeilijkheidsgraden zijn te spelen. Hier kunt u naar hartelust trainen en e.e.a. direct in de praktijk brengen. 

Lees meer...
 

Alle Details

Artikelnummer
210
Aantal kamers
73
Ligging
aan het meer van Geneve
Zwembaden
Ja
Spa
Ja
Aantal restaurants
3
Internet
Gratis WIFI in het gehele hotel
Eigen golfbaan
Ja
Banen binnen 30 min.
Nee
Parkeerkosten Hotel
Gratis parkeren
Sterren
4
Land
Frankrijk
 

Basisarrangement

 

Service & Faciliteiten

Beide accommodaties hebben hun eigen Spa. Hotel Ermitage heeft een Spa genaamd “Maison des 4 Terres”, die behandelingen aanbiedt om het lichaam weer energie te geven en de geest tot rust te brengen. De ‘Spa Evian Source’ van de ‘Palace’ is meer gericht op ontstressen, afvallen en verzorging van een stralende huid.

 

Meer Informatie

 

Heeft u interesse?

Persoonlijk voorstel binnen 24 uur

Dhr.
Mevr.
@
Ontvang uw persoonlijk voorstel
 
Voorstel aanvragen