Golfarrangement

Bent u op zoek naar een goed geregeld arrangement om te gaan golfen op een schitterend gelegen golfbaan aan zee of in de bossen? Dan bent u bij Cretasgolf aan het juiste adres om uw perfecte golfarrangement samen te stellen.

Golfarrangement

Bij Cretasgolf kunt u uw golfarrangement naar uw wens samenstellen. Cretasgolf is de specialist in golfreizen en heeft een divers aanbod in golfarrangementen. Een golfarrangement kan bestaan uit greenfees en meerdere overnachtingen in een van de luxe, comfortabele golfhotels in meerdere landen. Vind een golfarrangement dat bij u past en laat deze op maat samenstellen bij Cretasgolf!

Golfarrangement weekend

Wilt u er wel een weekendje tussenuit? En daarbij een van de mooiste golfbanen opzoeken in het buitenland? Dan is een weekend golfarrangement wat voor u. U kunt gemakkelijk met de auto reizen en uw golfweekend door brengen in Italië, België, Duitsland of Frankrijk. Zo kunt u er twee of drie nachten verblijven in een van de luxe, comfortabele hotels die Cretasgolf met zorg voor u heeft geselecteerd.

Golfarrangement België

Wilt u er even tussenuit maar het liefst niet te ver van huis reizen? Dan is een golfarrangement naar België wat voor u! In België kunt u namelijk volop genieten van de prachtige natuur en de beste golfbanen. Cretasgolf heeft met zorg voor u de beste golf accommodaties in België voor u uitgezocht met een verblijf in de meest luxe en karakteristieke hotels. Zo kunt u onder andere kiezen uit een Golfarrangement Brabant Henegouwen en een Golfarrangement Noord-Vlaanderen.

Golfarrangement Duitsland

Ook een golfarrangement in Duitsland is zeker aan te raden. Door de prachtig aangelegen golfbanen, de vriendelijke sfeer op de golfbanen en de betaalbare fees, is Duitsland een golfvakantieland dat steeds meer in opkomst raakt. Cretasgolf heeft een selectie gemaakt van de beste hotels en resorts zodat u van alle luxe faciliteiten en voorzieningen bent voorzien. Zo bieden wij onder andere een Golfarrangement Noord-Duitsland aan, maar ook een Golfarrangement Midden-Duitsland.

Voor een luxe golfarrangement en er toch even tussenuit hoeft u helemaal geen verre reis te maken. Met Cretasgolf kunt u met de auto genieten van de prachtige golfbanen en locaties in Duitsland.

Voorstel aanvragen