Golfarrangementen

Cretasgolf biedt verscheidene golfarrangementen aan. Zo kunt u bijvoorbeeld met de auto naar diverse bestemmingen, maar wat dacht u van een vliegvakantie naar een van de vele golfbestemmingen? Bekijk welke golfarrangementen bij Cretasgolf het beste bij u past!

Golfarrangementen

Bekijk de golfarrangementen van Cretasgolf om te golfen op een schitterend gelegen golfbaan aan zee of in de bossen. Bij Cretasgolf vindt u golfarrangementen waarbij u met uw eigen auto naar Italië, België, Duitsland of Frankrijk kunt reizen. Maar ook vindt u er golfarrangementen waarbij u met het vliegtuig naar de meest zonnige golfbestemmingen kunt reizen. De golfarrangementen bestaan uit greenfees en meerdere overnachtingen in een van de luxe, comfortabele golfhotels.

Golfarrangementen België

Wat dacht u van een van onze golfarrangementen naar België? Wanneer u kiest voor een golfreis naar België bent u er even tussenuit en niet te ver van huis. In België kunt u volop genieten van de prachtige natuur en de beste golfbanen. Cretasgolf heeft met zorg de beste golf accommodaties voor u uitgezocht met een verblijf in de meest luxueuze en karakteristieke hotels. De golfarrangementen in België zijn: Brabant Henegouwen en Noord-Vlaanderen.

Golfarrangementen Duitsland

De golfarrangementen in Duitsland zijn ook zeker aan te raden. Door de prachtig gelegen golfbanen, vriendelijke sfeer en betaalbare fees, is Duitsland een golfvakantieland dat steeds meer in opkomst is. Cretasgolf heeft met zorg een selectie gemaakt van de beste hotels en resorts zodat u van alle luxe faciliteiten bent voorzien. Zo biedt Cretasgolf onder andere golfarrangementen aan in  Noord- en Midden-Duitsland.

Golfarrangementen Frankrijk

Met de auto naar een van de mooiste golfbestemmingen in Europa? Bekijk dan het aanbod golfarrangementen in Frankrijk. Frankrijk is een ideale bestemming door de prachtige natuur, aangename klimaat en zeer bijzondere golfbanen. Een aantal golfarrangementen zijn gelegen langs de kust maar ook in het binnenland zijn mooi golfbanen te vinden gelegen in het bos. Cretasgolf heeft voor u de mooiste golfvakantiebestemmingen in Frankrijk voor u op een rijtje gezet:

- Golfarrangementen Bretagne
- Golfarrangementen Loire Dal
- Golfarrangementen Noord-Frankrijk
- Golfarrangementen Midden / West Frankrijk
- Golfarrangementen Normandië
- Golfarrangementen Parijs en omgeving
- Golfarrangementen Côte d’Azur
- Golfarrangementen Oost-Frankrijk

Voorstel aanvragen