Golfreis Belgie

Filters tonen
 

Golfreis Belgie

Wilt u golfen dichtbij huis? En daarnaast fantastische greenfees? Kies dan voor een golfreis België en ervaar het gemak van het reizen met uw eigen auto. Doordat u met uw eigen auto reist, kunt u gaan en staan waar en wanneer u maar wilt! Met een golfreis België golft u aan een van de mooi licht, glooiende golfbanen!

Golfreis Belgie – Golfbaan

Met een golfreis België – Noord Vlaanderen heeft Cretas Golf de beste accommodatie voor u samengesteld. Direct aan het golfhotel Stiemerheide ligt de golfbaan Spiegelven. Golfbaan Spiegelven beschikt over een gevarieerd parcours aangelegd in een bosrijke en licht heuvelachtige omgeving. De eerste 9 holes zijn bebost en vrij smal, het tweede heidelandschap heeft hier en daar mooie waterpartijen. De hoogte verschillen maken de baan uitdagend!

Golfreis Belgie – Auto

Wilt u genieten van de prachtige natuur en mooie golfbanen? En tegelijkertijd niet te ver van huis? Met een golfreis België – Auto kunt u met eigen vervoer naar de beste golfbestemmingen reizen in Noord-Vlaanderen. Wilt u uw golfreis naar Noord Vlaanderen combineren? Cretas Golf biedt ook accommodaties aan in Brabant Henegouwen. Cretasgolf heeft met zorg de beste accommodaties voor u geselecteerd. Doordat u met eigen vervoer reist kunt u gaan en staan waar en wanneer u maar wilt.

Golfreis Belgie – Hotel

Hotel Stiemerheide is gelegen in de Limburgse Kempen. Met een Golfreis België – Hotel bij Cretas Golf bent u verzekerd van een ware droom ervaring. Het gebied in de Limburgse Kempen kenmerkt zich door heide, zandverstuivingen en dennenbossen. Het sfeervolle hotel ligt aan de grens van het Maasland en is niet ver gelegen van de stad Maastricht. Met uitzicht op de eigentijdse 18-holes golfbaan is dit, in Engels cottage stijl gebouwde hotel een ware droom ervaring!

Golfreis Belgie – Offerte aanvragen

De mooiste golfreizen naar Noord-Vlaanderen laat u bij Cretasgolf compleet afstemmen op al uw wensen en behoeften. Vraag online een offerte aan en sta versteld van de mogelijkheden die Cretasgolf u te bieden heeft! Geniet van uw golfreis naar België!

Voorstel aanvragen