Golfreis Frankrijk

Filters tonen
 

Golfreis Frankrijk

Dankzij haar mooie en kwalitatieve golfbanen is Bretagne een populaire golfbestemming. Deze regio is, na Schotland, de tweede golfbestemming van Europa. U kunt hier golfen in het glooiende landschap of direct aan de kust met uitzicht over zee. Cretas Golf heeft met zorg de beste accommodaties voor u geselecteerd zodat u bent voorzien van alle luxe faciliteiten en optimaal kunt genieten van uw golfreis Frankrijk!

Golfreis Frankrijk - Hotel

Cretas Golf heeft met zorg de beste golfreis Frankrijk – hotel voor u geselecteerd. Het Saint Malo Hotel is gebouwd in een herenhuis uit de 18e eeuw. Het hotel ligt aan een meer en direct aan de eigen golfbaan L’Etang. De streek Bretagne staat bekend om haar prachtige stranden, een van de bekendste steden is Dinard. Deze badplaats heeft een warm klimaat en hier is onder andere het prachtige Grand Hotel Barrière Dinard gelegen. Het chique hotel is gelegen op een hoge rots wat zorgt voor prachtige vergezichten.

Golfreis Frankrijk - Auto

Met een golfreis Frankrijk – Auto gaat u met eigen vervoer naar de mooie en kwalitatieve golfbanen in Bretagne. Cretas Golf heeft met zorg de beste accommodaties voor u geselecteerd. Doordat u met eigen auto reist, bent u vrij om te gaan en te staan waar u maar wilt.

Golfreis Frankrijk – Golfbanen

De golfreis Frankrijk – Golfbanen biedt diverse golfbanen aan in Bretagne waarvan u verzekerd bent van kwalitatief goede banen! In Bretagne is onder andere de golfbaan Saint Malo gelegen. Deze 27 holes baan is ontworpen door Hubert Chesneau. Het is een uitdagende baan voor ervaren spelers maar is tegelijkertijd ook toegankelijk voor spelers van diverse niveaus. De Dinard Golf Club is een interessante golfbaan en tevens de oudste baan in Bretagne.

Golfreis Frankrijk – Offerte Aanvragen

Bij Cretas Golf kunt u eenvoudig de golfreis Frankrijk – offerte aanvragen. De mooiste golfreizen naar Bretagne laat u bij Cretas Golf compleet afstemmen op al uw wensen en behoeften. Laat uw reis volledig op maat samenstellen en vraag online een offerte aan! Met Cretas Golf geniet u van uw golfreis Frankrijk!

Voorstel aanvragen