Golfreis Portugal

Een golfreis naar Portugal biedt de ideale omstandigheden voor het uitoefenen van uw hobby: golf. Dit in combinatie met een prachtige natuur en cultuur die dit land rijk is. Wat dacht u bijvoorbeeld van tal aan bezienswaardigheden, de mooie, uitgestrekte stranden met impulsante rotswanden, maar belangrijker nog; de vele golfbanen die Portugal rijk is. Hier kunt u naar hartenlust golfen op goed verzorgde en goed onderhouden golfbanen. 

Golfreis Portugal - topselectie accommodaties

Cretasgolf heeft haar aanbod in golfreizen naar Portugal met zorg samengesteld. Wij hebben voor u een topselectie kunnen maken van vier- en vijfsterren accommodaties waar wij trots op zijn en die wij graag aan u presenteren. Voor een golfreis naar Portugal kunt u bij Cretasgolf kiezen uit de volgende bestemmingen:

In de directe omgeving van de accommodaties vindt u op een maximale afstand van 30 minuten een ruime keus in golfbanen die u de nodige variatie en uitdaging bieden. 

Golfreis Portugal - accommodaties

Wanneer u terugkeert naar uw accommodatie bijvoorbeeld na een dagje golf, kunt u gebruik maken van de vele voorzieningen en faciliteiten die de accommodaties hebben te bieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van één van de spa's, zwembaden, of genieten van culinaire hoogstandjes in één van de restaurants? Alle accommodaties beschikken over een hoog luxe- en comfort gehalte, waardoor u hier niets te kort gaat komen. 

Golfreis Portugal boeken

Golfreis naar Portugal boeken? Laat Cretasgolf u hierbij helpen. Cretasgolf luistert naar de specifieke wensen en behoeften van de klant en houdt rekening met het reisgezelschap. Doormiddel van een persoonlijk op maat samengesteld reisvoorstel, gaat u de golfreis naar Portugal beleven zoals u deze voor ogen houdt. Door onze jarenlange ervaring en lokale contacten zorgen wij voor kwaliteit. Het enige wat u hoeft te doen is genieten! 

Golfreis Portugal laat u persoonlijk op maat samenstellen doro Cretasgolf!

Voorstel aanvragen