Schloss Lüdersburg

Vanaf € 0,00 Ontvang een voorstel op maat

Schloss Lüdersburg is een sfeervol hotel gevestigd in een karakteristiek herenhuis in Niedersachsen. Dit hotel is gelegen op slechts 45 minuten van de grote Hanzestad Hamburg. Hotel Schloss Lüdersburg ligt in een rustige en mooie natuurlijke omgeving en gelegen aan het beschermd natuurgebied Lüneburger heide.

Lees meer...
 

Alle Details

Aantal kamers
88
Ligging
Aan het natuurgebied Luneburger, Op 45 minuten van Hamburg.
Spa
Ja
Aantal restaurants
3
Internet
Ja
Eigen golfbaan
Ja
Banen binnen 30 min.
5
Parkeerkosten Hotel
Gratis
Sterren
4+
Land
Duitsland
Soort
Autovakantie
 

Basisarrangement

 

Service & Faciliteiten

Het hotel beschikt over drie verschillende restaurants waaronder een Italiaans specialiteiten restaurant, een gezellige bar en een zonneterras. Hiernaast is er ook een Spa center met een Turks stoombad, jacuzzi en een sauna.Schloss Lüdersburg beschikt over 88 volledig ingerichte kamers. De kamers zijn voorzien van telefoon, televisie, kluisje, minibar, badkamer met bad/douche, een toilet en een haardroger.

 

Meer Informatie

Golfbaan - Nord

Deze golfbaan is aangelegd als een echt linkse golfbaan en beschikt over 18-holes. The Lake Course is ontworpen door de bekende ontwerper Jack Nicklaus. De baan kenmerkt zich door de vele verschillende waterpartijen en de brede fairways. Deze 18-holes championship golfbaan is een hoogtepunt voor elke golfer. Deze baan zorgt voor een onvergetelijke ervaring.


 

 

The Old Course  GFDELUDOLD

The Old Course is een 18-holes golfbaan die als zeer uitdagend wordt ervaren. De golfbaan is gelegen in een mooie natuurlijke en bosrijke omgeving. Deze baan is uitgerust met diverse waterpartijen en diverse greens en doglegs waarvan de hoogtes variëren. The Old Course behoort tot de top 10 golfbanen in Duitsland. Deze baan is 5912 meter lang en is voorzien van diverse bomen en planten.

 

Heeft u interesse?

Persoonlijk voorstel binnen 24 uur

Dhr.
Mevr.
@
Ontvang uw persoonlijk voorstel
 
Voorstel aanvragen