Golfreizen Belek

Golfreis naar Belek? Dit is niet voor niets een populaire golfreis bestemming voor de échte golfliefhebber. Belek is een vakantieoord aan de Turkse Rivièra. Deze plaats beschikt over een overweldigende natuur, vele bezienswaardigheden, maar vooral over een ideaal golfklimaat. Belek beschikt over minimaal 20 verschillende golfbanen, waarvan internationaal de oudste en meest bekende National Golf Club Antalya is. 

Golfreis Belek - een prachtig landschap

In de naaste omgeving van de accommodaties, die met zorg door de professionals van Cretasgolf zijn samengesteld, vindt u vele natuurgebieden. Wat dacht u van de overweldigende zandduinen of de prachtig uitgestrekte stranden die Belek rijk is. De accommodaties zijn zo gelegen dat u op een maximale afstand van 30 minuten van uw accommodatie minimaal 4 golfbanen tot uw beschikking heeft. In Belek zal u zich niet snel vervelen. 

Golfreis Belek - accommodaties

Wat is er nou heerlijker dan na een dag(deel) golfen heerlijk te ontspannen aan zee onder het genot van een verkoelend briesje, in één van de zwembaden of spa's? De accommodaties die worden aangeboden door Cretasgolf zijn allen voorzien van een hoog luxe- en comfort gehalte. Dit zorgt ervoor dat u volledig uitgerust weer terugkeert en u tijdens uw verblijf in Belek niets te kort komt. Dé perfecte ingrediënten voor uw golfreis naar Belek. 

Golfreis Belek boeken 

Wat een golfreis naar Belek, georganiseerd door Cretasgolf, zo bijzonder maakt, is het feit dat er wordt geluisterd naar de klant, zijn/haar situatie, de wensen en behoeftes, en het reisgezelschap. Doormiddel van een persoonlijk reisvoorstel kan de juiste golreis naar Belek voor u worden samengesteld. De professionals van Cretasgolf hebben nauw contact met de lokale banen. Zij weten wat er speelt. Vraag vandaag nog een persoonlijk reisvoorstel aan op maat, dan kunt u binnen de kortste keren genieten van een welverdiende golfreis naar Belek

Golfreis Belek laat u op maat samenstellen door de professionals van Cretasgolf!

 

Voorstel aanvragen