Golfreizen Brabant Henegouwen

Filters tonen
 

Golfreizen Brabant Henegouwen

Genieten van de beste golfbanen en van de prachtige natuur? En reist u liever niet te ver van huis? Kies dan voor één van onze golfreizen België en ervaar het gemak van het reizen met uw eigen auto! Doordat u met uw eigen auto reist, kunt u gaan en staan waar en wanneer u maar wilt.

Golfreizen België – Brabant Henegouwen- LImburg

De provincie Brabant mag niet ontbreken in het aanbod van golfreizen België! Brabant is opgesplitst in een Waals en een Vlaams deel waarbij Henegouwen de overgang vormt naar de Belgische en Franse Ardennen. Brabant-Henegouwen beschikt over een prachtig landschap met mooie golfbanen. U kunt hier niet alleen genieten van een mooi potje golf maar ook van heerlijk Bourgondisch eten!

Golfreizen België – Auto

Genieten van de prachtige natuur en mooie golfbanen kan ook niet te ver van huis. Met de golfreizen die Cretas aanbiedt naar België, kunt u met eigen vervoer naar de beste golfbestemmingen reizen. Cretas Golf heeft met zorg de beste golfreizen en accommodaties voor u geselecteerd. Doordat u met uw eigen vervoer reist bent u vrij om te gaan en staan waar en wanneer u maar wilt.

Golfreizen België – Hotel Henegouwen

De golfreizen België die Cretas Golf aanbiedt zijn met zorg geselecteerd, zodat u alleen van de beste faciliteiten bent voorzien. Bij hotel Henegouwen kunt bijvoorbeeld denken aan Château du Lac is een vijfsterren hotel dat is gevestigd in een voormalig kasteel. Het hotel is gelegen op slechts 20 km van de bruisende stad Brussel. Rondom het hotel vindt u een prachtige omgeving dat zich uitstekend leent voor een wandeling om volledig tot rust te komen. Vanaf het hotel zijn binnen 30 minuten drie golfbanen te bereiken.

Golfreizen België – Cretasgolf

Golfreizen België worden bij Cretas Golf compleet afgestemd op al uw wensen en behoeften. Bij ons profiteert u van een op maat samengestelde golfreis naar België. Vraag online een offerte aan en sta versteld van de mogelijkheden die Cretas Golf u te bieden heeft! Bent u benieuwd naar andere locaties in België? Bekijk dan de andere golfreizen België!

Voorstel aanvragen