Golfreizen Duitsland

Filters tonen
 

Golfreizen Duitsland

Met de Golfreizen Duitsland bij Cretas Golf zit u altijd goed! De prachtig gelegen golfbanen, vriendelijke sfeer en betaalbare fees maken Duitsland een golfvakantieland dat steeds populairder wordt. Cretas Golf heeft met zorg de beste accommodaties voor u geselecteerd, waarbij u voorzien bent van alle luxe faciliteiten.

Golfreizen Duitsland – Golfbanen

In Noord-Duitsland treft u vooral een vlak landschap. Slechts de Lüneburger heide verheft zich op enige plaatsen tot boven de 150 meter. In deze omgeving geniet u van een prachtige reis met mooie golfbanen. U kunt bijvoorbeeld golfen op een van de prachtige 18 holes banen die eigendom zijn van Schloss Lüdersburg. De Lakes en de Old Course zijn geïntegreerd in een natuurlijke omgeving en hebben beide een eigen karakter.

Golfreizen Duitsland – Auto

Geniet van de prachtige natuur in Noord-Duitsland en de vriendelijke sfeer. Cretas Golf heeft met zorg de beste accommodaties voor u geselecteerd waar u met uw eigen auto heen kunt reizen. Doordat u met uw eigen auto reist bent u vrij om te gaan en te staan waar u maar wilt.

Golfreizen Duitsland – Hotel

Met de Golfreizen Duitsland bij Cretas Golf weet u zeker dat u de keuze heeft uit de beste accommodaties in Noord-Duitsland. Op aangename rijafstand van de Nederlandse grens ligt het aantrekkelijk en modern ingerichte Gerry Weber Hotel. Naast de ongekende hoeveelheid sportvoorzieningen beschikt het hotel over een wellness center en een geweldige 27-holes baan middenin het Teutoburger Wald.

In Münsterland ligt het Hampshire Hotel Ahaus waar u heerlijk tot rust kunt komen. Het hotel is gelegen in een zeer rustige omgeving en ligt direct aan de golfbaan Ahaus. Het grootste deel van deze omgeving behoort tot beschermd natuurgebied.

Golfreizen Duitsland – Offerte aanvragen

De mooiste golfreizen Duitsland laat u bij Cretas Golf compleet afstemmen op al uw wensen en behoeften. Geniet van uw golfreis naar Duitsland met Cretas Golf en laat uw reis volledig op maat samenstellen. Een offerte vraagt u online eenvoudig aan!
 

Voorstel aanvragen