Dom Pedro Vilamoura Resort

Vanaf € 1045,00 Ontvang een voorstel op maat

Het Dom Pedro Vilamoura Resort bevindt zich op enkele minuten van Europa's beste Golfbanen, op 100 meter van het strand en 200 meter van de internationale haven van Vilamoura.

Dom Pedro Vilamoura Resort omgeving

De internationale haven genaamd Vilamoura marina biedt velen mogelijkheden met zijn verscheidenheid aan winkels, bars en restaurants. Hier kunt u dag en nacht in de prachtige ambiance 'die de haven te bieden heeft' opgaan. 

Dom Pedro Vilamoura Resort golfbanen

Op loop afstand van het hotel bevinden zich zes van Europa's beste golfbanen: Victoria Course, Laguna, Millenium, Vila Sol, The Old Course en Pinhal. Deze prachtige variatie van golfbanen bied u de mogelijkheid om met hartelust de golf experience bij uitstek mee te maken.

Lees meer...
 

Alle Details

Aantal kamers
266
Ligging
In Vilamoura, op 200 meter van het internationale Vilamoura marina en 100 meter van het strand
Zwembaden
2 buiten, 2 binnen
Spa
Ja
Internet
Ja
Banen binnen 30 min.
27
Parkeerkosten Hotel
Gratis
Strand
Openbaar strand
Land
Portugal
Soort
Vliegvakantie
 

Basisarrangement

  • Huurauto groep B gedurende 7 dagen incl. diverse verzekeringen en afkoop eigen risico
  • 7 nachten verblijf in een standaard tweepersoonskamer
  • Verzorging op basis van logies en ontbijt
  • 5 greenfees p.p. m.k.u. verschillende banen
 

Service & Faciliteiten

Het hotel beschikt over 266 kamers, verdeelt over de vijf kamertypes Classic Rooms, Triple Rooms, Club Rooms, Family Rooms en Suites. Deze kamers zijn voorzien van kabel-tv, (gratis)internetverbinding, minibar, airco, telefoon, kluis, Haardroger en een VIP arrangement.

Dom Pedro Vilamoura Resort voorzieningen

Het hotel zelf beschikt ook over een grote variatie van vermaak met een Spa, twee (buiten)zwembaden, een (binnen)zwembad, verscheidenen tennisbannen, een fitness centrum, een kinderclub en speciale golf aanbiedingen voor de golfers onder ons. 

U verblijft in het hotel op all-inclusive basis. De all-inclusive formule geldt vanaf 09.00 uur tot 24.00 uur. In de zeer uitgebreide all-inclusive formule zijn inbegrepen: diverse huiswijnen (rood, wit, rosé), bier, ruim assortiment cocktails en longdrinks met en zonder alcohol, aperitieven, brandy, sherry, whisky, likeuren, Sekt, frisdranken, sapjes, koffie en thee.

 

Meer Informatie

 

Heeft u interesse?

Persoonlijk voorstel binnen 24 uur

Dhr.
Mevr.
@
Ontvang uw persoonlijk voorstel
 
Voorstel aanvragen