Golfreizen Portugal

Portugal groeit als vakantiebestemming nog ieder jaar en trekt meer en meer toeristen. Portugal is een land vol prachtige bezienswaardigheden en lange, uitgestrekte standen. Het hele jaar door kan men in Portugal genieten van een zeer aangename temperatuur. Dit maakt het ook met name in de koude wintermaanden een aantrekkelijke golfreis bestemming. Veel golfliefhebbers zijn u al voor geweest. Portugal is zeker de moeite waard!

Golfreizen Portugal - golfbanen in directe omgeving

Plaatselijke tradities, de prachtige natuur en stranden, maar ook de rijke geschiedenis bieden een afwisseld aanbod voor toeristen. In deze natuur zijn ook een flink aantal mooie golfbanen gelegen, welke allemaal goed onderhouden zijn en prachtige vergezichten bieden tijdens het golfen. Cretasgolf heeft haar aanbod in accommodaties voor golfreizen naar Portugal zo weten samen te stellen dat u op een maximale afstand van 30 minuten diverse mooie banen aantreft die allen de moeite waard zijn voor een bezoek.

                                 

Golfreizen Portugal - welverdiend relaxen

Binnen het aanbod golfreizen naar Portugal kunt u kiezen voor een golfreis binnen de omgeving van het gezellige Lissabon, of in een van de badplaatsen van de Algarve. Binnen beide bestemming kunt u uit een selectie van een aantal top 4- en 5-sterren accommodaties de keuze naar uw voorkeur maken. Alle accommodaties hebben een hoog luxe- en comfortlevel waardoor u hier aan niets te kort komt. Wat dacht u van welverdiend relaxen aan één van de zwembaden, volledig tot rust komen in één van de spa's of genieten van een heerlijk briesje aan zee. Cretasgolf biedt het u allemaal. 

Golfreizen Portugal boeken

Wanneer u uw golfreizen naar Portugal laat samenstellen door Cretasgolf, kunt u gebruik maken van onze professionele service en kennis. Wij hebben nauw contact met lokale banen en werken alleen met gerenommeerde vliegtuigmaatschappijen. Doordat wij luisteren naar uw specifieke behoeftes, wensen en deze afstemmen op uw reisgezelschap, ontstaat de ideale golfreizen. Op deze manier ervaart u uw vakantie zoals u deze voor ogen had. Vraag direct online een reisvoorstel op maat aan!

Golfreizen Portugal laat u samenstellen door Cretasgolf! Vraag vandaag nog een reisvoorstel aan!

Voorstel aanvragen