Zeynep Golf Hotel & Spa

Vanaf € 639,00 Ontvang een voorstel op maat

Het Zeynep Golf Hotel & Spa is zeer geschikt voor golfers die graag op Carya en National willen spelen en houden van een kleinschaliger hotel. Met slechts 180 kamers is het Zeynep Golf Hotel namelijk één van de kleinste golfhotels. Het hotel ligt op hetzelfde terrein als het Zeynep Resort, wat een groter en wat massaler hotel is. Het privé strand ligt aan het Zeynep Resort en vanuit het Zeynep Golf Hotel kunt u hier naartoe gebracht worden per shuttle (2 minuten). 
 
De ruime kamers die van alle gemakken zijn voorzien zullen u zeker bevallen. Uw kamer heeft een minibar, airco, ruime zitje, kabel-tv, internet voorziening en bad kamer met douche, bad, toilet en haardroger.

Prijstechnisch gezien is het Zeynep Golf Hotel & Spa zeer interessant. Vooral aangezien in het pakket 3 greenfees op de fantastische banen Carya en/of National zijn inbegrepen. Wel is het zo dat het All Inclusive concept iets minder uitgebreid is dan bij veel andere golfhotels. Dit zit dan voornamelijk in de keuze qua alcoholische drankjes.
 
National is de oudste baan in Belek en heeft inmiddels 27 holes. Wij vinden persoonlijk de eerste 18 holes (Irmak en Tuna) de mooiste combinatie maar ook een combinatie met holes 19 - 27 (Ada Course) is zeker de moeite waard. 
Carya is een 18 holes baan en hier is het mogelijk om met floodlight te spelen. Zelfs een late starttijd is hier dus geen probleem (en erg leuk om een keer mee te maken). Carya Golf Course is meerdere keren host geweest van het Turkish Airlines Open en is momenteel één van de populairste banen in de regio. Deze goed onderhouden heidebaan heeft snelle greens en vraagt om goede course management.
 
 
Lees meer...
 

Alle Details

Aantal kamers
180
Ligging
Op 5 minuten van het strand
Zwembaden
1 + 4 bij resort
Spa
Ja
Aantal restaurants
4 (2 in resort)
Internet
Ja
Banen binnen 30 min.
14 banen
Parkeerkosten Hotel
n.v.t.
Strand
Privé Strand
Sterren
5
Land
Turkije
Soort
Vliegvakantie
 

Basisarrangement

 

  • Meet en Greet service bij aankomst
  • Transfer naar uw hotel v.v.
  • 7 nachten verblijf in een standaard tweepersoonskamer
  • Verzorging op basis van All Inclusive
  • 3 greenfees p.p. op Carya en National

Het Zeynep Golf Hotel & Spa is gesloten t/m 01 april 2021.
De vanaf prijs is geldig van 02 - 20 april 2021.


Prijzen zijn exclusief vlucht. Wij kijken graag de mogelijkheden voor u na qua vluchten.
 

 

 

Service & Faciliteiten

 
 
 

Meer Informatie

 

Heeft u interesse?

Persoonlijk voorstel binnen 24 uur

Dhr.
Mevr.
@
Ontvang uw persoonlijk voorstel
 
Voorstel aanvragen