Green Park Hotel

Vanaf € 699,00 Ontvang een voorstel op maat

Het Green Park Hotel is gelegen op 5 minuten lopen van het centrum van Peschiera del Garda en ligt direct aan het Gardameer.

Green Park Hotel omgeving

Het hotel is uiterst geschikt voor zowel vakantiereizigers als zakelijkereizigers. Voor gezinnen zijn er verscheidene pretparken, in de directe omgeving. Denk hierbij aan het Gardaland, Movieland, Caneva, Parco Natura Viva en het altijd indrukwekkende Sigurtá park.

Alsof deze parken niet genoeg plezier leveren, is er voor de fietsliefhebbers onder ons ook de mogelijkheid om het ultieme fietsplezier bij uitstek te beleven. Het fietspad langs de rivier Minico biedt de mogelijkheid om van Mantua naar Peschiera del Garda te fietsen, deze route zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om verscheidene, facinerende mountainbike routes te ervaren.

 

Lees meer...
 

Alle Details

Aantal kamers
40
Ligging
Bij het Garda meer, op 5 minuten van het centrum, van Peschiera del Garda.
Zwembaden
2
Spa
Ja
Aantal restaurants
2
Internet
Ja
Banen binnen 30 min.
2
Strand
Bij het Garda meer
Sterren
4
Land
Italië
Soort
Autovakantie
 

Basisarrangement

 

Service & Faciliteiten

Het Greenpark Hotel biedt twee type kamers aan: De standaard kamer en de superior kamer. De standaard kamers zijn uitgerust met telefoon, tv LCD 20 met satelliet decoder (800 kanalen), radio, airconditioning, kluis, internet en Betaal-TV gratis voetval + cinema.

Green Park Hotel superior kamer

De superior kamer is zelfs nog luxueuzer ingedeeld. Naast het bovengenoemde bevinden zich in deze kamers ook een playstation 2, in-room computer met internet en geluidsisolatie.

Op Loopafstand bevinden zich twee golfbanen waarbij u al genietend van het uitzicht over de wonderschone natuur en het garda meer op u gemak kunt golfen.

Kortom: Het Green Park Hotel bezit alle faciliteiten om u vakantie tot een geweldige, onvergetelijke ervaring te maken.

 

Meer Informatie

 

Heeft u interesse?

Persoonlijk voorstel binnen 24 uur

Dhr.
Mevr.
@
Ontvang uw persoonlijk voorstel
 
Voorstel aanvragen