Gloria Verde Resort & Spa

Vanaf € 960,00 Ontvang een voorstel op maat

Het Gloria Verde Resort & Spa is destijds op een manier gebouwd zodat het hotel zo veel mogelijk gebruik maakt van de omgeving. Zo zijn er diverse bomen niet gekapt maar juist verwerkt in het hotel wat bijvoorbeeld in de lobby goed te zien is. Ook vliegen er regelmatig vogels door de lobby vrolijk rond. Dit hotel is het meest geschikt voor u als u op zoek bent naar een kleinschaliger hotel (in verhouding met de andere hotels in Belek tenminste), een prachtige groene omgeving, goede uitgebreide spa faciliteiten en een uitgebreid golfcomplex. 

Net als de andere Gloria Hotels is ook hier het All Inclusive concept erg uitgebreid en de kwaliteit erg hoog. Ook hier kunt u in beide a la carte restaurants 1 x dineren bij een week verblijf. Vooraf reserveren bij de guest relations is wel noodzakelijk.

De Gloria Golf Club is het grootste golfcomplex in Turkije en bestaat uit 2 x 18 holes (Gloria Old & New) en 1 x 9 holes (Gloria Verde Course). Ook de oefenfaciliteiten zijn ongeëvenaard in Turkije. Zelfs als u alleen op de eigen banen speelt tijdens uw verblijf zal dit geen seconde vervelen. Alledrie de banen krijgen zeer goede reviews, Gloria Old Course is de meest uitdagende baan en Gloria Verde Course de makkelijkste maar wat alledrie de banen gemeen hebben is dat het onderhoud erg goed is en de banen mooi zijn.

Gloria Verde heeft 242 kamers verdeeld in: standaard kamers, junior suites, suites en family rooms. Alle kamers zijn voorzien van kabel-tv, minibar, balkon/terras, telefoon, radio en badkamer met douche, telefoon en toilet.

Lees meer...
 

Alle Details

Aantal kamers
272
Ligging
Aan het strand
Zwembaden
3 buitenbaden, 1 binnenbad
Spa
Luxe spa
Aantal restaurants
3
Internet
WiFi
Eigen golfbaan
Ja 45 holes
Banen binnen 30 min.
14
Strand
Privestrand
Bijzonderheden
Nee
Sterren
5
Land
Turkije
Soort
Vliegvakantie
 

Basisarrangement

 

  • Meet en Greet service bij aankomst
  • Transfer naar uw hotel v.v.
  • 7 nachten verblijf in een standaard tweepersoonskamer
  • Verzorging op basis van Ultra All Inclusive
  • 3 greenfees p.p. op Gloria Old en New

Vanaf prijs is gebaseerd op een vroegboekkorting geldig indien geboekt voor 31 augustus 2023 en geldig bij verblijf in de periode 24 november - 19 december 2023 en 05 januari - 22 februari 2024.

Prijzen zijn exclusief vlucht. Wij kijken graag de mogelijkheden voor u na qua vluchten.

De prijzen in Turkije zijn momenteel erg onderhevig aan de inflatie ter plaatse. Hierdoor wijzigen de 
prijzen regelmatig. De ene keer worden de prijzen hoger en soms komt er juist een soort "vroegboek
korting". Wij sturen u graag een voorstel toe met de laatste informatie.

 

 

Service & Faciliteiten

 

Meer Informatie

 

Heeft u interesse?

Persoonlijk voorstel binnen 24 uur

Dhr.
Mevr.
@
Ontvang uw persoonlijk voorstel
 
Voorstel aanvragen