Golfvakantie El Jadida

Filters tonen
 

Golfvakantie El Jadida

Houdt u van golfen en van reizen? Wilt u daarnaast lekker tot rust komen tijdens uw golfvakantie naar Marokko in El Jadida? Dat kan met Cretas Golf! Cretas Golf is de specialist in het organiseren van uw perfecte golfvakantie naar El Jadida. Cretas Golf werkt met persoonlijk samengestelde reisvoorstellen. Deze voorstellen worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften, zodat u optimaal kunt genieten van uw golfvakantie.

Golfvakantie El Jadida

De Marokkaanse havenstad El Jadida ligt aan de Atlantische kust. In de omgeving van El Jadida treft u tal van zoetgeurende tuinen en eindeloze stranden. De havenstad heeft een prettig klimaat en in de zomermaanden kunt u in de stad diverse muziek- en theateroptredens verwachten. El Jadida heette voorheen Mazagan en was een oude Portugese stad. Wanneer u op ontdekkingstocht gaat zult u geheid restanten van deze geschiedenis tegenkomen.

Golfvakantie El Jadida - Golfbanen

In El Jadida bevinden zich twee prachtige golfbanen die misschien wel de mooiste golfbanen zijn van Marokko. Mazagan Golf Club beschikt over een 18 holes baan en is tevens de langste golfbaan van Marokko. De golfbaan is gelegen aan het strand en gaat op rondom de natuurlijke omgeving en de duinen die het gebied met zich meebrengt. Dit biedt een uitdaging voor golfers van diverse niveaus. 

Royal Pullman beschikt over 18 holes en ligt in de baai van El Jadida en is hiermee een van de mooiste golfbanen van Marokko. De baan is aangelegd in een bosrijke omgeving waarvan drie holes uitzicht hebben over de oceaan.

Golfvakantie El Jadida - Accommodaties

Het Mazagan Beach Resort biedt een mooie en variatie van luxueuze accommodaties aan. Hierbij is het mogelijk om op aanvraag accommodaties met zicht over het zwembad, de Atlantische Oceaan of de Mazagan Golf Club te verkrijgen. Mazagan heeft de beschikking over een eigen golfclub.

Golfvakantie El Jadida - Boeken

Cretas Golf is de specialist in golfreizen! Wij werken met persoonlijk samengestelde reisvoorstellen. Deze worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Op deze manier geniet u optimaal van uw golfvakantie in El Jadida! Golfvakantie Marokko in El Jadida boeken? Laat deze op maat samenstellen door Cretas Golf!

Voorstel aanvragen