Golfvakantie Djerba

Filters tonen
 

Golfvakantie Djerba

Op golfvakantie naar Djerba? Dat kan met Cretas Golf! Djerba is door het milde klimaat en vele zonuren een populaire vakantiebestemming. Het aangename weer maakt de golfvakantie naar Djerba een ideale bestemming voor de echte golfliefhebber.

Golfvakantie Djerba

Djerba is een klein tropisch eiland in de Middellandse Zee en vormt daarmee het belangrijkste eiland van Tunesië. Het is tevens ook één van de bekendste vakantiebestemmingen van Tunesië. Dat heeft het eiland te danken aan het milde klimaat, het heldere water en de prachtige witte zandstranden. Djerba beschikt over vele gezellige stadjes en dorpjes. Waar u vele winkeltjes en restaurants zult tegenkomen.

Golfvakantie Djerba - Golfbanen

De mooie baan op Djerba is ontworpen door de Engelse architect Martin Hawtree. De golfbaan ligt in de toeristische zone tussen de meest populaire hotels van de regio en wordt netjes onderhouden. Er ligt een 18-holes kampioenenparcours van 6169 meter en er bevindt zich een 9-holes baan van 2685 meter. Waar u bunkers, duinen en waterpartijen zult tegenkomen.

Golfvakantie Djerba - Accommodaties

Tegenover de 27-holes golfbaan van Djerba ligt het prachtige hotel Riu Palace Royal Garden. Cretas Golf biedt deze prachtige accommodatie aan voor uw golfvakantie naar Djerba. De accommodatie beschikt over de meest luxe faciliteiten. Hierbij kunt u denken aan een zwembad, sauna, schoonheidssalon, kapsalon,  tennisbanen, winkels, discotheek en restaurants. Het hotel heeft een zeer hoog kwaliteit- en serviceniveau en staat bekend om zijn goede keuken.

Golfvakantie Djerba - Boeken

Naast de mooie golfbaan bevindt zich in Djerba ook prachtige witte zandstranden. Na een dag golfen kunt u heerlijk ontspannen aan de kust of aan het zwembad van het hotel. Kom volledig tot rust en geniet van uw vakantie in Djerba. Laat deze op maat samenstellen door Cretas Golf! Niet voor niets is Cretas Golf de specialist in golfreizen. Cretas Golf luistert naar de klant en speelt in op de behoeftes en wensen. Naar aanleiding van uw wensen wordt een reisvoorstel op maat samengesteld. Kwaliteit wordt voorop gesteld zodat wij u een vakantie kunnen aanbieden zoals u deze voor ogen heeft.

Voorstel aanvragen