Golfvakantie

Voor een ideale golfvakantie heeft u bij Cretasgolf de keuze uit Golfvakantie vliegreis en Golfvakantie met de auto. U heeft de keuze uit diverse bestemmingen, waarbij u verzekerd bent van de meest luxe en comfortabele hotels of resorts. Uw golfvakantie boekt u bij Cretasgolf; de specialist in golfreizen!

Golfvakantie Portugal

Portugal is al jaren een favoriete vakantiebestemming voor velen. Met een golfvakantie naar Portugal bent u verzekerd van een prachtige natuur, mild klimaat, oude vissersdorpje, plaatselijke tradities en uiteraard de prachtige uitgestrekte stranden. Cretasgolf biedt golfvakanties aan in de Algarve en in de omgeving van Lissabon. Portugal beschikt over een groot aantal golfbanen die binnen 30 minuten te bereiken zijn vanaf uw accommodatie.

Golfvakantie Spanje

Wilt u volledig tot rust komen onder de Spaanse zon? Kies dan voor een golfvakantie naar Spanje. Spanje zal als vakantiebestemming zeker in de smaak vallen vanwege haar welbekende stranden. Daarnaast beschikt Spanje ook over een prachtige natuur waarin u als golfliefhebber uw hobby prima kunt uitoefenen op één van de vele uitstekend onderhouden golfbanen die dit land rijk is. Bij Cretasgolf heeft u voor uw golfvakantie naar Spanje de keuze uit de volgende streken met ieder een eigen charme: 

- Golfvakantie Costa del Sol
- Golfvakantie Costa Blanca
- Golfvakantie Gran Canaria
- Golfvakantie Costa de la Luz
- Golfvakantie Costa Almeria
- Golfvakantie Tenerife
- Golfvakantie Fuerteventura

Golfvakantie Turkije

Wanneer u kiest voor een golfvakantie naar Turkije bent u verzekerd van een prachtige natuur, goed onderhouden golfbanen, maar ook accommodaties waar u niets tekort komt. Een golfvakantie naar Turkije staat garant voor een ideale mix van golf en ontspanning. De golfbestemming van Turkije is Belek en wordt niet voor niets gezien als paradijs voor golfliefhebbers. Met haar prachtige landschappen, en fantastische golfbanen zal uw golfvakantie naar Turkije zeker in de smaak vallen.

Golfvakantie Frankrijk

Binnen Europa is Frankrijk een van de mooiste golfbestemmingen. Met de auto naar Frankrijk voor een ideale golfvakantie? Dat kan bij Cretasgolf! Frankrijk is een ideale golfvakantie bestemming door de prachtige natuur, het aangename klimaat en zeer bijzondere golfbanen. De golfvakantie bestemmingen die met zorg zijn geselecteerd door Cretasgolf in Frankrijk zijn gelegen aan de kust, maar ook in het binnenland waar mooie bos- en parkgolfbanen zijn te vinden. De mooiste golfvakantie bestemmingen binnen Frankrijk heeft Cretasgolf voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van uw golfvakantie Parijs en omgeving

Voorstel aanvragen