Hotel De Mougins

Vanaf € 799,00 Ontvang een voorstel op maat

Het Hotel De Mougins is ideaal gelegen in de heuvels van Cannes, op 15 minuten van Croisette en 25 minuten van het Internationale Vliegveld van Nice.

Hotel De Mougins omgeving

De centrale positie van Hotel De Mougins bied u de mogelijkheid om de charmante en rijke cultuur van de Franse Riviera te ervaren. Denk hierbij aan de verscheiden stranden, de authentieke dorpen en het indrukwekkend golvende landschap, met de meest mooie vergezichten.

Hotel De Mougins service

Het Hotel De Mougins is een luxueus hotel met discrete en uitstekende “persoonlijke”  services. In combinatie met de prachtige tuin, het zwembad en de bar met openhaard, bied dit hotel de mogelijkheid tot een unieke en verreikende ervaring.

Lees meer...
 

Alle Details

Aantal kamers
51
Ligging
Op een minuut van de prestigieuze Cannes Mougins Golfclub, met de beroemde Croisette en het Palais du Festival op 10 minuten afstand.
Zwembaden
1
Aantal restaurants
3
Internet
Ja
Banen binnen 30 min.
3
Parkeerkosten Hotel
Gratis
Sterren
4+
Land
Frankrijk
Soort
Autovakantie
 

Basisarrangement

  • Aankomst per eigen gelegenheid
  • 7 nachten verblijf in een standaard tweepersoonskamer
  • Verzorging op basis van logies en ontbijt
  • 3 greenfees p.p. verschillende banen
 

Service & Faciliteiten

De 51 kamers waarover het hotel beschikt, zijn alle zo ingericht met uitzicht over de prachtige tuin en het zwembad, wat een prachtige community gevoel met zich meebrengt. Verder beschikken de kamers over een balkon/tuin met terras, gratis internet, telefoon, kluis, airco, roomservice, haardroger en gratis kranten in de hal.

In de directe omgeving van het hotel bevindt zich één van de mooiste golfbanen, van de Cote d’Azur “Golf Cannes-Mougins”, waar u voor speciale aanbiedingen prachtig kunt golfen.

Kortom: Het Hotel De Mougins biedt alles tot een onvergetelijke vakantie. 

 

Meer Informatie

 

Heeft u interesse?

Persoonlijk voorstel binnen 24 uur

Dhr.
Mevr.
@
Ontvang uw persoonlijk voorstel
 
Voorstel aanvragen