Golfvakanties

Bent u op zoek naar golfvakanties naar het buitenland? Maar heeft u nog niet de keuze gemaakt naar welke bestemming u wilt? Cretasgolf biedt vliegvakanties en autovakanties aan en heeft met zorg de beste golfbestemmingen voor u geselecteerd. Bij Cretasgolf bent u verzekerd van de meest luxe en comfortabele hotels of resorts.

Golfvakanties Spanje

Spreekt de Spaanse zon u wel aan? Dan is één van de golfvakanties naar Spanje van Cretasgolf wat voor u! Spanje zal als vakantiebestemming vast en zeker bij u in de smaak vallen vanwege de welbekende stranden. Spanje beschikt daarnaast over een prachtige natuur wat een uitdagend landschap aanbiedt voor u als golfliefhebber. U kunt uw hobby uitoefenen op één van de vele uitstekend onderhouden golfbanen. De bestemmingen van de golfvakanties die Cretasgolf in Spanje aanbiedt bestaan uit de volgende streken:

- Golfvakanties Costa del Sol
- Golfvakanties Costa Blanca
- Golfvakanties Gran Canaria
- Golfvakanties Costa de la Luz
- Golfvakanties Costa Almeria
- Golfvakanties Tenerife
- Golfvakanties Fuerteventura

Golfvakanties Portugal

Voor velen is Portugal al jaren een ideale vakantiebestemming. De golfvakanties naar Portugal bieden een prachtige natuur, mild klimaat, oude vissersdorpjes, plaatselijke tradities en uiteraard de prachtige uitgestrekte stranden. Cretasgolf biedt golfvakanties aan in de Algarve en in de omgeving van Lissabon. Portugal beschikt over een groot aantal golfbanen die te bereiken zijn vanaf uw accommodatie binnen 30 minuten.

Golfvakanties Duitsland

De golfvakanties naar Duitsland zijn ook zeker aan te raden. Deze kunt u gemakkelijk met de auto bereiken. Door de prachtig gelegen golfbanen, vriendelijke sfeer en betaalbare fees, is Duitsland steeds meer in opkomst voor diverse golfvakanties. Cretasgolf heeft met zorg een selectie gemaakt van de beste hotels en resorts zodat u van alle luxe faciliteiten bent voorzien. De bestemmingen in Duitsland zijn: Noord-Duitsland en Midden-Duitsland.

Golfvakanties Frankrijk

Als golfbestemming in Europa zijn de golfvakanties in Frankrijk misschien wel de mooiste. Met de auto naar Frankrijk voor een van de aangeboden golfvakanties? Dat kan bij Cretasgolf! Frankrijk is een ideale golfvakantie bestemming door de prachtige natuur, het aangename klimaat en zeer bijzondere golfbanen. De bestemmingen zijn met zorg geselecteerd door Cretasgolf en zijn gelegen aan de kust, maar ook in het binnenland waar mooie bos- en parkgolfbanen zijn te vinden. De mooiste golfvakanties in Frankrijk heeft Cretasgolf voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een van de Golfvakanties in Bretagne.
 

Voorstel aanvragen