Golfweekend Frankrijk

Filters tonen
 

Golfweekend Frankrijk

Genieten van een welverdiend weekendje ertussen uit in Loiredal? Boek dan uw golfweekend Frankrijk bij Cretas Golf! Loiredal is gelegen tussen Parijs en Midden-Frankrijk en een aantrekkelijke bestemming voor de golfliefhebber.

Golfweekend Frankrijk – Golfbanen

Een lichtglooiend rivierlandschap maakt Loiredal zeer gevarieerd. Zo kunt u bij uw golfweekend Frankrijk – golfbanen verwachten die zeer uitdagend zijn. Een van de golfbanen in Loiredal is Golf De La Bretesche. Deze baan bestaat uit 18 holes en kan gekenmerkt worden als heuse bos- en heidebaan. De baan is gelegen op het gelijknamige landgoed De La Bretesche, waar u bij Cretas Golf ook prachtige villa’s kunt boeken bij Cottages De La Bretesche.

Golfweekend Frankrijk – Auto

Bent u benieuwd naar de prachtige omgeving van Loiredal? Met een golfweekend Frankrijk – Auto kunt u het gemak ervaren door te reizen met eigen vervoer. Zo kunt u gaan en staan waar u maar wilt en elke golfbaan bezoeken die u aanspreekt. Op deze manier kunt u alles uit uw golfweekend Frankrijk halen!

Golfweekend Frankrijk – Hotel

Cretas Golf heeft met zorg de beste accommodaties voor u geselecteerd waar u met eigen auto heen reist. U kunt bijvoorbeeld uw golfweekend Frankrijk – hotel doorbrengen in hotel Suite & Green. Het hotel is gelegen in een gezellig stadje genaamd La Baule en is voorzien van een 45-holesbaan.

Golfweekend Frankrijk – Offerte aanvragen

Uw Golfweekend Frankrijk wordt bij Cretas Golf compleet afgestemd op uw wensen en behoeften. Golfweekend Frankrijk – offerte aanvragen kan eenvoudig online! Sta versteld van de mogelijkheden die Cretas Golf u te bieden heeft! Wilt u alles uit uw golfweekend Frankrijk halen en meerdere hotels bezoeken? Bekijk dan ons aanbod van de andere locaties voor een welverdiende golfweekend Frankrijk!

Voorstel aanvragen