Golfweekend Spanje

Behoort een lang weekend weg om lekker te golfen tot één van uw hobby's? Ga dan voor een luxe golfweekend op maat in Spanje! Tijdens dit golfweekend kunt u naar hartelust golfen op één van de mooie en uitstekend onderhouden golfbanen die Spanje rijk is. Met de aangename golftemperatuur is het hier het hele jaar door uitstekend vertoeven. Wanneer u een zorgeloos golfweekend in Spanje wilt ervaren, laat u deze samenstellen door Cretasgolf; specialist in het organiseren van zowel korte als lange golfreizen. 

Golfweekend Spanje - hét ideale golfklimaat

Spanje is voor velen een favoriete vakantiebestemming, met name voor golfers door het ideale golfklimaat en de grote hoeveelheid banen. Spanje biedt een ideale mix van cultuur en natuur, wat ervoor zorgt dat er voor ieder iets wils is. U kunt tijdens het golfen extra genieten van de omgeving en mooie vergezichten. Dit geeft ongetwijfeld een extra dimensie aan het golfen. De accommodaties van Cretasgolf zijn met zorg voor u samengesteld. Deze zijn zo gelegen dat u op een maximale afstand van 30 minuten vele banen kunt uitproberen. Ideaal wanneer u van avontuur en uitdaging houdt. 

Golfweekend Spanje - bestemmingen

Spanje is opgedeeld in een aantal streken en eilanden. Bij Cretasgolf kunt u kiezen uit de volgende bestemmingen voor een golfweekend in Spanje:

Golfweekend Spanje - accommodaties

De accommodaties beschikken allen over een hoog luxe- en comfort level. U kom hier aan niets te kort. De vele voorzieningen en faciliteiten van de accommodaties zorgen ervoor dat uw verblijf in Spanje nog vele malen aangenamer zal worden. Wat dacht u bijvoorbeeld van heerlijk relaxen na een dagje golf in één van de spa's, het zwembad of aan zee, of genieten van de heerlijke gerechten afkomstig uit de Spaanse keuken?

                                  

Golfweekend Spanje offerte op maat

Laat uw golfweekend naar Spanje op maat samenstellen door Cretasgolf. Wij luisteren naar de wensen en behoeftes van de klant en stemmen deze af op het reisgezelschap. Doordat wij nauw in contact staan met de lokale banen en alleen werken met gerenommeerde vliegtuigmaatschappijen, bent u bij ons aan het juiste adres voor kwaliteit. Vraag een persoonlijk op maat samengesteld reisvoorstel aan bij Cretasgolf, dan doen wij ons uiterste best om u het golfweekend in Spanje te laten beleven zoals u deze voor ogen had. 

Golfweekend Spanje laat u samenstellen door de professionals van Cretasgolf!

Voorstel aanvragen