Golfvakantie Hammamet

Filters tonen
 

Golfvakantie Hammamet

Een golfvakantie naar Hammamet betekent zon, zee, strand, en een tal aan uitdagende golfbanen! Dit alles in een mystieke sfeer die dit land, ondanks het feit dat het meer en meer uitbloeit tot een favoriete vakantiebestemming van menig toerist, duidelijk heeft weten te behouden. Met een golfvakantie in Hammamet waant u zich direct in de mystieke sferen van 1001-nachten. Iets wat uw golfvakantie niet snel doet vergeten!

Golfvakantie Hammamet – uitdagende golfbanen

De golfbanen in Hammamet hebben allen een uitdagend en eigen karakter waardoor u tijdens uw golfvakantie in Hammamet naar hartenlust uw sport en hobby uit kunt voeren. Op een maximale afstand van 30 minuten vind u vier verschillende golfbanen. De omgeving rondom de golfbanen zorgen ervoor dat u het golfen ervaart op een manier waarop u dit nog niet eerder heeft ervaren, waardoor het een golfvakantie wordt om nooit te vergeten.

Golfvakantie Hammamet - accommodaties

Het verblijf in Hammamet is tot in de puntjes verzorgd. U kunt hier namelijk genieten van alle luxe- en comfort, zodat u optimaal tot rust komt na een dag golfen. Wanneer u reist met niet- golfliefhebbers, bent u verzekerd van het feit dat ook zij zich uitstekend gaan vermaken met alle voorzieningen en faciliteiten van de accommodatie. Zwembaden, spa en privé strand behoren onder andere tot de mogelijkheden.

Golfvakantie Hammamet boeken

Golfvakantie naar Hammamet boeken? Laat een persoonlijk op maat samengestelde offerte samenstellen door Cretas Golf; specialist in het organiseren van golfreizen afgestemd op uw wensen, behoeften en uw reisgezelschap. Met de service van Cretas Golf weet u zeker dat uw golfvakantie slaagt. Vraag een offerte aan, dan doen wij met onze kennis en ervaring ons uiterste best om het een golfvakantie te laten worden om nooit te vergeten. 

Een golfvakantie naar Hammamet op maat? Boek deze via Cretas Golf; specialist in golfreizen!

Voorstel aanvragen