Golfvakantie Marrakech

Filters tonen
 

Golfvakantie Marrakech

Genieten van een prachtige omgeving en hotels waarin u kunt geniet van alle luxe en comfort die u maar wenst? Dan is Marrakech, een stad gelegen in het westen van Marrokko, de ideale golfvakantiebestemming voor u en uw reisgezelschap! Proef de Arabische sfeer op één van de mooiste plekken van Marokko.

Golfvakantie Marrakech – golfen in mystieke omgeving

Marrakech biedt een perfecte mix van een levendige cultuur. De mix van authenticiteit en het rijke verleden, zorgt ervoor dat een bezoek aan deze stad zeker de moeite waard is. Omdat Marrakech een groot aanbod heeft in verschillende golfbanen, is deze stad zeer geschikt voor een golfliefhebber die van uitdaging houdt. U kunt hier golfen in een fantastische, mystieke omgeving. U vindt maarliefst 5 banen op een maximale afstand van 30 minuten van uw accommodaties.

Golfvakantie Marrakech accommodaties

Marrakech is van oudsher een rijke stad. Dit is goed terug te zien in het luxe- en comfort gehalte van de accommodaties die deze stad rijk is. Het aanbod golfvakantie Marrakech is met zorg samengesteld door Cretas Golf. U kunt hier na het golfen helemaal tot rust komen in het zwembad of in de spa. Alle faciliteiten en voorziening zorgen ervoor dat ook de niet- golfliefhebber zich hier uitstekend zal vermaken.

Golfvakantie Marrakech boeken

Laat uw golfvakantie naar Marrakech samenstellen door Cretas Golf, dan bent u verzekerd van een geslaagde golfvakantie die precies op uw wensen, behoeften en uw reisgezelschap is afgestemd. Vraag een persoonlijk, op maat gemaakt offerte aan bij Cretas Golf, en laat uw welverdiende golfvakantie naar Marrakech snel beginnen.

Een op maat samengestelde golfvakantie naar Marrakech? Vraag een offerte aan bij Cretas Golf!

Voorstel aanvragen