Golfvakantie Pafos

Filters tonen
 

Golfvakantie Pafos

Pafos, de hoofdstad van Cyprus, is niet voor niets een populaire vakantiebestemming voor golfliefhebbers. Pafos heeft veel te bieden. Niet alleen vanwege de aangename temperatuur, ook vanwege de cultuur en de vele bezienswaardigheden die deze stad heeft. Een golfvakantie naar Pafos staat in het teken van een de nodige luxe en comfort. Ingrediënten om volledig tot rust te komen!

Golfvakantie Pafos - golfbanen

Wanneer u op golfvakantie naar Pafos gaat, kunt u een keuze maken uit verschillende golfbanen in de directe omgeving van de accommodaties. U vindt maar liefst 4 verschillende golfbanen op een maximale afstand van 30 minuten van uw hotel welke allemaal de moeite waard zijn voor een bezoek. De golfbanen zijn gelegen in een bijzondere omgeving, wat het golfen nog vele malen uitdagender en bijzonder maakt.

Golfvakantie pafos - accommodaties

Een golfvakantie naar Pafos is ook zeer geschikt voor de niet-golfliefhebbers. Zij worden omringt door de vele faciliteiten en voorzieningen die de accommodaties hebben te bieden. Wat dacht u van zwembaden, tropische tuin, spa’s of privé strand? De accommodaties van Cretas Golf zijn met zorg samengesteld en beschikken allen over een hoog luxe- en comfort gehalte die ervoor zorgt dat u volledig uitgerust weer terugkeert van uw golfvakantie in Pafos.

Golfvakantie Pafos boeken

Wilt u verzekerd zijn van een golfvakantie naar Pafos die exact op uw wensen, behoeften en reisgezelschap is afgestemd? Laat deze dan op maat samenstellen door Cretas Golf; de specialist in het organiseren van golfreizen. Wanneer u vandaag nog een op maat gemaakte offerte aanvraagt, doen wij ons uiterste best om de golfvakantie samen te stellen waar u alleen nog maar van durfde te dromen.

Golfvakantie Pafos op maat samengesteld? Vraag vandaag nog een offerte aan bij Cretas Golf!

Voorstel aanvragen