Stockholm

Filters tonen
 

Stockholm

Stockholm heeft niet voor niets de bijnaam "Venetië van het noorden". De stad is namelijk gebouwd op verschillende eilandjes en vormt daarmee een romantisch decor van kanalen en boogbruggen. In het oude centrum is het heerlijk wandelen door smalle straatjes en langs de middeleeuwse huizen. Verder zijn er tal van gezellige terrassen waar lokale specialiteiten worden geserveerd, zoals de bekende zweedse gehaktballetjes: "köttbullar". Ook leuk is het om het koninklijk paleis te bezoeken in het stadscentrum waar de wisseling van de wacht zeker de moeite waard is.

Golfreizen Zweden - Stockholm

Cretas Golf beschikt over diverse golfreizen in Zweden. Stockholm is zeker een bestemming die wij van harte aanraden. De golfbanen in de omgeving zijn stuk voor stuk uitdagend en maken deel uit van de prachtige natuur. Bro Hof Slott Stadium Course en Ullna Golf Club zijn de wat duurdere banen maar wij zelf zouden er absoluut de toeslag voor over hebben.

Golfreizen Zweden – Auto of per vliegtuig

Genieten van een prachtige natuur, mooie golfbanen en vriendelijk inwoners met een auto golfvakantie naar Zweden! Cretas Golf heeft met zorg de beste golfreizen Zweden voor u geselecteerd om met uw eigen auto heen te reizen. Zo bent u vrij om te gaan en te staan waar u maar wilt.  Indien u met de auto naar Stockholm gaat is het wel een flink eind rijden en is een tussenstop van 1 of 2 nachten in Duitsland of Malmö aan te raden. Wij kunnen echter ook voor u vluchten regelen naar Stockholm in combinatie met een huurauto. Bent u al bekend rmet Stockholm? Cretas Golf biedt ook diverse golfvakanties aan in de buurt van Malmö en hoewel dit momenteel niet op de site staat hebben wij ook diverse contacten in de buurt van Gothenburg.

Golfreizen Zweden - Stockholm

De periode tussen mei en oktober is ideaal voor een golfreis naar Zweden. De banen zijn dan in fantastische staat en dankzij de vele uren daglicht is het ook mogelijk om later in de middag een rondje te golfen. Met een van de golfreizen in Zweden kunt u rondom Stockholm een balletje slaan terwijl u geniet van een adembenemend panorama!

Golfreizen Zweden – Aanvragen

Bij Cretas Golf profiteert u van compleet op maat samengestelde golfreizen Zweden naar Stockholm. Wij stemmen uw verblijf en reis af op uw persoonlijke voorkeuren, wensen en behoeften. Zo geniet u optimaal van de golfreis naar Zweden, zoals u deze in gedachten heeft! Vraag online een offerte aan voor een op maat verzorgde golfreis naar Stockholm!

Voorstel aanvragen