Zweden

Geniet van een combinatie van sfeervolle steden, een overweldigende natuur, mooie golfbanen en het lange daglicht in de zomermaanden met een auto-golfvakantie naar Zweden! Wij hebben voor u een selectie gemaakt met de beste golfvakantie verblijven en voorzieningen waar u met uw eigen auto heen kunt reizen. Ervaar zelf waarom Zweden in de top 10 van gelukkigste landen ter wereld staat.

Golfvakantie Zweden - Prachtige golfbanen in een schitterende omgeving

Zweden staat bekend om haar ongerepte natuur en vriendelijke bewoners, maar u kunt hier ook fantastisch golfen. Wij hebben de beste golf bestemmingen in Zweden voor uw samengesteld, waarbij u verblijft in een mooi hotel of resort, met een eigen of meerdere golfbanen in de buurt.

Golfvakantie Zweden met de auto

Niets is zo fijn als met uw eigen auto op vakantie, u bepaald zelf vanaf waar en wanneer u vertrekt, en bent vrij om te gaan en staan waar u maar wilt! Met een golfvakantie Zweden van Cretas Golf bent u verzekerd van een prachtige golfbestemming niet al te ver van huis! Vraag online een offerte aan voor een golf- en autovakantie Zweden van Cretas Golf.

Golfvakantie Zweden op maat

Bij Cretas Golf profiteert u van een compleet op maat samengestelde golfvakantie naar Zweden. Wij stemmen uw verblijf en reis af op uw persoonlijke voorkeuren, wensen en behoeften, waardoor uw droom golfvakantie Italië werkelijk wordt! Ook wanneer u reist met uw partner of uw gezin, houden wij rekening met hun wensen en behoeften. Want ook niet- golfliefhebbers verdienen bij Cretas Golf een welverdienden en ontspannen vakantie! 

Vraag online een offerte aan voor op maat verzorgde golf vakantie naar Zweden!

Voorstel aanvragen