Golfreis

Golfreis

Met eigen auto een golfreis maken? Dat kan bij Cretas Golf! Een golfreis maken met eigen auto heeft veel voordelen. Met eigen auto heeft u vele malen meer vrijheid wanneer u op vakantie  bent. U heeft ten allen tijde uw eigen auto tot beschikking en kunt zo ook zelf bepalen wanneer en hoe laat u vertrekt naar plaatst van bestemming en/of weer terugkeert. 

Golfreis bestemmingen

Cretas Golf biedt in verschillende bestemming de beste accommodaties. Zo kunt u kiezen uit de volgende (auto)vakantiebestemmingen:

Italië
België
Duitsland
Frankrijk

Al deze accommodaties beschikken over de juiste kwaliteit en comfort voor een ontspannen vakantie. Wanneer u na een dag golfen wilt uitrusten, kan dit uitstekend door de luxe faciliteiten die deze accommodaties bieden. Wat dacht u van heerlijke vertoeven in de spa of badderen in één van de binnenzwembaden. Rondom de accommodaties, op een maximale afstand van 30 minuten, vindt u verschillende golfbanen waar u naar hartenlust kunt golfen.

Golfreisaccommodaties

Omdat de accommodaties voorzieningen en faciliteiten bieden voor iedereen, zijn ook de golfreizen van Cretas Golf geschikt voor de niet golfliefhebber. Ideaal wanneer u reist met gezin of familie. Ook de omgevingen waarbinnen de accommodaties zijn gevestigd zijn zeker de moeite waard voor een bezoek.

Golfreis boeken

Vraag vandaag nog een offerte aan bij Cretas Golf en laat uw golfreis beginnen. Cretas Golf is flexibel en kan wensen van klanten snel aanpassen. Bij ons staat de klant, zijn/haar wensen, situatie en het reisgezelschap centraal. Dit is uitgangspunt van een welverdiende, ontspannen en goed georganiseerde golfreis.

Laat uw golfreis persoonlijke samenstellen met de professionele service van Cretas Golf!

Voorstel aanvragen