Golfvakantie België

Wilt u op golfvakantie waar u kunt genieten van prachtige natuur en de beste golfbanen, maar wilt u niet te ver van huis? Kies dan voor één van onze auto- golfvakanties naar België, en ervaar zelf het gemak van het reizen met uw eigen auto! Uw golfreis naar België wordt compleet afgestemd op al uw wensen en behoeften, en doordat u met uw eigen auto reist, kunt u gaan en staan waar u maar wilt. Wij hebben de beste golf accomodaties in België voor uw uitgezocht met een verblijf in de meeste luxe en karaktaristieke hotels. Bekijk snel ons complete golf aanbod in België.

Golfvakantie België - bestemmingen

Wij bieden diverse golf bestemming aan in België, welke uw golfvakantie tot een absoluut succes zullen maken. Zo bieden wij golfreizen aan in:

Al deze golf bestemmingen in België staan bekend om de prachtige, uitgestrekte natuur, prachtig ondehouden banen, holes die er perfect bij liggen en de gemoedelijke sfeer. Een aantal bekenden golfbanen in België zijn de Golf de Durbuy en Five Nations.

Golfvakantie België met autoHotel Quartier Latin golfbaan

Kies voor één van onze op maat samengestelde golfreizen naar België, en kom helemaal tot rust! Het enige wat u hoeft te doen is de auto te pakken naar uw golf bestemming in België, en de rest regelen wij tot in de puntjes voor u. Zo wordt het perfecte hotel met de juiste voorzieningen en luxe faciliteiten voor u uitgekozen, welke dicht gelegen is bij uw favoriete golfbaan. Ook wanneer u met uw partner of familie reist welke niet zulke golfliefhebbers zijn, zal er met hun wensen en behoeften rekening worden gehouden. Zo zal het niemand aan iets ontbreken tijdens uw autovakantie naar België.

Golfvakantie België boeken

Vraag direct online een offerte aan en sta versteld van de vele mogelijkheden die Cretas Golf u te bieden heeft. Bij ons staan uw wensen en behoeften centraal, waardoor wij ons aanbod geheel op u aan kunnen passen. Zo krijgt u de golfvakantie naar België waar u altijd al van hebt gedroomd, en waar u kunt genieten van uw welverdiende rust! 

Geniet van een goed georganiseerde golfreis naar België op maat bij Cretas Golf!

Voorstel aanvragen