Golfreizen Duitsland

Wilt u een golfreis maken naar Duitsland? Dan adviseren wij een op maat samengestelde autovakantie met uw eigen auto naar één van onze prachtige verblijven en golf bestemmingen in Duitsland! Het grote voordeel van een autovakantie, is dat u veel meer vrijheid ervaart doordat u altijd voorzien bent van een auto en zo uw eigen weg kunt gaan. Wij hebben een assortiment samengesteld met de beste en mooiste golfreizen in Noord- en Midden Duitsland welke compleet op uw wensen en behoeften kunnen worden afgestemd.

Golfreizen Duitsland bestemmingen

Door de prachtig aangelegen golfbanen, de betaalbare fees en de vriendelijke sfeer op de golfbanen, is Duitsland een golfvakantieland dat steeds meer in opkomst raakt. Geen wonder dat veel mensen kiezen voor een golfreis naar Duitsland. En u hoeft hiervoor niet eens ver te reizen! Vlak over de grens kunt u direct genieten van de prachtige, uitgestrekte Duitse natuur van Noord Duitsland, of een langere golfreis naar Midden Duitsland. Bekende en populaire golfgebieden voor golfreizen in Duitsland zijn onder andere de Eifel en Sauerland.

Golfreizen Duitsland accommodaties

Bij Cretas Golf zorgen wij ervoor dat u zorgeloos op golfreis naar Duitsland kunt gaan, zonder dat het u ook maar aan iets ontbreekt. Wij hebben een selectie van de beste hotels en resorts voor u samengesteld, welke van alle luxe faciliteiten en voorzieningen zijn voorzien. Uiteraard zijn deze accommodaties voorzien van één of meerdere (eigen) golfbanen in de buurt, op een maximale afstand van 30 minuten, zodat u zich tijdens de golfreis geen moment hoeft te vervelen. Bent u geen golfliefhebber? Geen probleem, de golfreizen Duitsland zijn voor iedereen en zijn van alle luxe en gemakken voorzien. Ook wanneer u met uw familie of partner reist, zal het hen aan niets ontbreken!

Golfreizen Duitsland op maat

Ervaar het gemak van een compleet op maat samengestelde golfreis naar Duitsland, en vraag direct online een offerte aan! Wij passen het voorstel aan op uw specifieke wensen en behoeften, zodat u enkel en alleen nog maar hoeft te genieten van uw welverdiende en ontspannen golfreis in Duitsland. 

Vraag direct online een offerte aan voor luxe golfreizen Duitsland  op maat bij Cretas Golf!

Voorstel aanvragen