Golfvakantie Costa De La Luz

Filters tonen
 

Golfvakantie Costa De La Luz

Wilt u genieten van een rustige golfvakantie? Dat kan in Costa De La Luz. Kom volledig tot rust met een golfvakantie van Cretas Golf! Cretas Golf is de reisspecialist in het organiseren van uw perfecte golfvakantie naar Costa De La Luz. Reisvoorstellen worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften zodat u optimaal kunt genieten van uw golfvakantie.

Golfvakantie Costa De La Luz

De Kust van het Licht oftewel Costa De La Luz is de Atlantische kust van Andalusië en strekt zich uit in het meest zuidelijke puntje van Spanje. De stranden in Costa De La Luz zijn weids, groot en aangenaam kalm. U kunt hier optimaal genieten van de zon en volledig tot rust komen. Zelfs in de zomermaanden zal het niet moeilijk zijn om een plekje te vinden voor uw badhanddoek. Dit komt doordat Costa De La Luz nog niet is ontdekt door het massatoerisme waardoor de plek rustig en authentiek is. Het mediterrane klimaat in Costa De La Luz is erg aangenaam en de temperaturen liggen gemiddeld in de zomermaanden rond de 26 graden.

Golfvakantie Costa De La Luz - Golfbanen

Er zijn diverse golfbanen in het Noorden en Zuiden van Costa De La Luz te vinden. Afhankelijk van waar u zit kunt u terecht bij vele golfbanen die binnen 30 minuten te bereiken zijn. Heeft u de rust in Costa De La Luz gevonden? Maar wilt u een goed potje golf aangaan? Dan is de Islantilla Golfclub wat voor u.  Islantilla is wellicht de baan met het sterkste ontwerp in de Noordelijke regio en kan het u af en toe lastig maken. De baan beschikt over 27 holes en zit boordevol variatie.

Golfvakantie Costa De La Luz - Accommodaties

Waan u in luxe en comfort in een van de aangeboden accommodaties. Deze zijn met zorg geselecteerd door Cretas Golf. Het verblijf in Costa De La Luz voorziet u van gemak en service. De accommodaties zijn centraal gelegen en de golfbanen zijn te bereiken op maximale afstand van 30 minuten. De accommodaties die Cretas Golf aanbiedt beschikken tevens over een eigen golfbaan.  Durft u het potje golf aan te gaan op de baan met wellicht het sterkste ontwerp in de Noordelijke regio? Het Islantilla Golf Resort  is direct gelegen aan Islantilla Golfclub.

Golfvakantie Costa De La Luz - Boeken

Naast een mooi aanbod van golfbanen bevinden zich in Costa De La Luz ook prachtige, witte zandstranden en duingebieden gelegen aan de Atlantische Oceaan. Na een dag golfen kunt u daar heerlijk  ontspannen. Kom volledig tot rust tijdens uw golfvakantie naar Costa De La Luz. En stel deze op maat samen door Cretas Golf! Niet voor niets is Cretas Golf de specialist in golfreizen. Cretas Golf luistert naar de klant en speelt in op de behoeftes, wensen, situatie en het reisgezelschap. Naar aanleiding van uw wensen wordt een reisvoorstel op maat samengesteld. Wij stellen kwaliteit voorop zodat wij u een vakantie kunnen aanbieden zoals u deze voor ogen heeft. 

Voorstel aanvragen