Golfvakantie Sharm El Sheikh

Filters tonen
 

Golfvakantie Sharm El Sheikh

Ook een liefhebber van golfen en reizen? En wilt u daarbij verzekerd zijn van mooi weer? Boek dan uw golfvakantie Egypte in Sharm El Sheikh bij Cretas Golf! Cretas Golf is de specialist in het organiseren van uw perfecte golfvakantie. Cretas Golf stelt kwaliteit voorop zodat wij u een golfvakantie kunnen aanbieden zoals u deze voor ogen heeft.

Golfvakantie Sharm El Sheikh

Sharm El Sheikh is een populaire badplaats in Egypte en is in tegenstelling tot andere plaatsen een authentieke plaats. Sharm El Sheik betekent letterlijk ‘Baai van de Sjeik’. De temperatuur is er het gehele jaar aangenaam en dit maakt Sharm El Sheikh een uitstekende bestemming zowel voor winter- of zomervakantie. Sharm El Sheikh is opgedeeld in verschillende gebieden. In de wijk Na’ama Bay vindt u een levendig centrum. Iets zuidelijker ligt Hadaba waar u terecht komt in het oude centrum. In Shark’s Bay kunt u heerlijk tot rust komen door een wandeling te maken door de prachtige omgeving of genieten van een drankje aan een van de terrasjes.

Golfvakantie Sharm El Sheikh - Golfbanen

Het Maritim Jolie Resort beschikt over een eigen golfbaan en is tevens de enige 18-hole wedstrijdbaan van de regio. Tegenwoordig wordt de baan gerekend tot de topgolfresorts in Egypte en heeft in 2009 en 2010 de World Travel Award voor het meest toonaangevende golfresort in Egypte gewonnen. Het resort beschikt ook over een volledig uitgeruste healthclub, waar u zich heerlijk kunt laten verwennen met ontspannende massages en schoonheidsbehandelingen.

Golfvakantie Sharm El Sheikh - Accommodaties

Op vijf kilometer van de luchthaven van Sharm El Sheikh vindt u het prachtige Maritim Jolie Resort. Het resort beschikt over de enige 18-hole wedstrijdbaan van de regio. Daarnaast heeft u in dit resort de volgende faciliteiten tot uw beschikking: buitenzwembaden, privé strand, jacuzzi, diverse restaurants en meer.

Golfvakantie Sharm El Sheikh - Boeken

Cretas Golf is niet voor niets de specialist in golfreizen. Cretas Golf werkt met persoonlijk samengestelde reisvoorstellen. Deze worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften, zodat u optimaal kunt genieten van uw golfvakantie. Golfvakantie Egypte in Sharm El Sheikh boeken? Laat deze op maat samenstellen door Cretas Golf!

Voorstel aanvragen