Golfvakantie Marokko

Marokko is de afgelopen jaren een meer en meer populaire vakantiebestemming geworden. Marokko heeft meer te bieden dan alleen uitgebreide zandvlaktes. Daarnaast kan men hier profiteren van het hele jaar zongarantie. Dit zorgt voor aangename golftemperaturen, met name in de wintermaanden. Cretas Golf stelt de perfecte golfvakantie naar Marokko voor u samen, afgestemd op persoonlijke wensen en behoeften.  

Golfvakantie Marokko - golfbanen

Doordat Marokko omringt is door zeeën en oceanen, heeft het geen gebrek aan stranden. Deze goudgele stranden geven u de mogelijkheid om te kunnen ontspannen na het golfen. Marokko is een echt natuurland. Woestijnen, bergen, valleien en de zee, u vindt het hier allemaal. Ook golfbanen vindt u hier te kust en te keur. Deze golfbanen zijn allen goed onderhouden.

Golfvakantie Marokko - accommodaties

De accommodaties zijn van alle luxe en comfort verzien. Ze beschikken over uitstekende voorzieningen en faciliteiten om u en uw reisgezelschap te kunnen laten ontspannen. Op maximaal 30 minuten afstand van de accommodaties vindt u diverse golfbanen die allemaal een bezoek waard zijn. Ook niet-golfliefhebbers genieten in Marokko ongetwijfeld van een welverdiende vakantie.

Golfvakantie Marokko boeken

Laat uw golfvakantie naar Marokko samenstellen door Cretas Golf; de specialist op het gebied van golfreizen. Hier kunt u een professionele service verwachten tegen een scherpe prijs. Of u nu alleen op golfvakantie wilt of met gezelschap, Cretas Golf maakt uw golfvakantie zoals u deze in gedachten had werkelijkheid.

Boek uw golfvakantie naar Marokko bij Cretas Golf. U ontvangt een persoonlijk reisvoorstel op maat!

Voorstel aanvragen