Golfvakantie Lissabon

Filters tonen
 

Golfvakantie Lissabon

Altijd op golfvakantie naar Lissabon gewild? Laat uw golfvakantie dan samenstellen voor Cretas Golf; dé specialist in het organiseren van op maat samengestelde golfreizen naar Lissabon! In de stad Lissabon kunt u naar hartenlust de Portugese sfeer proeven en verblijven in charmante hotels vol sfeer waar het luxe- en comfort gehalte erg hoog ligt. Bekijk snel de eindeloze mogelijkheden.

Golfreizen Lissabon – golf met extra dimensie

Een golfvakantie naar Lissabon is populair onder de echte golfliefhebbers. U kunt hier golfen op de meest uitdagende banen. Deze golfbanen zijn allen gelegen in een indrukwekkende omgeving. Dit zorgt ervoor dat er een extra dimensie aan het golfen wordt gegeven. De hotels beschikken allen over een eigen golfbaan. Meerdere banen verkennen in de directe omgeving is ook mogelijk. U heeft op een maximale afstand van 30 minuten van de accommodatie maar liefst keuze uit 12 verschillende banen!

Golfvakantie Lissabon - accommodaties

De accommodaties zijn voorzien van alle luxe- en comfort die u maar kunt wensen. U komt hier volledig tot rust. De vele voorzieningen en aangename faciliteiten zorgen ervoor dat ook niet- golfliefhebbers binnen uw reisgezelschap zich hier uitstekend gaan vermaken! Natuurlijk is ook de stad Lissabon zelf het ontdekken waard. Onder het genot van een zeer aangename temperatuur kunt u hier de Portugese cultuur proeven. Lissabon biedt alle ingrediënten voor een geslaagde golfvakantie!

Golfvakantie Lissabon boeken

Wanneer u zorgeloos en optimaal wilt genieten van een welverdiende golfvakantie naar Lissabon, laat u deze op maat samenstellen door Cretas Golf. Wij nemen uw wensen en behoeften als uitgangspunt, en stellen de perfecte golfvakantie naar Lissabon samen, afgestemd op uw reisgezelschap.  Vraag een offerte aan op maat en laat uw golfvakantie naar Lissabon één zijn om nooit te vergeten.

Golfvakantie naar Lissabon op maat samengesteld door Cretas Golf. Vraag direct een offerte aan!

Voorstel aanvragen