Golfreis Thailand

Thailand is een aantrekkelijk vakantieland welke voornamelijk bekend staat om de grote gastvrijheid en de rijke cultuur. Het wordt niet voor niets het land van de glimlach genoemd. Golfen op een exotische bestemming is een beleving om nooit te vergeten. Laat uw golfreis naar Thailand ontspannen verlopen, laat uw vakantie organiseren door Cretas Golf!

Golfreis Thailand – overweldigende natuur

Thailand kent een gevarieerde natuur en heeft een tropisch klimaat. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste golftemperaturen. De schoonheid van de natuur is overweldigend evenals de sfeer die deze bestemming met zich meebrengt. Hoge ruwe bergen en diepgroene rijstvelden, Thailand biedt het allemaal.

Golfreis Thailand - accommodaties

De accommodaties zijn allen voorzien van alle luxe en comfort. U komt hier niets te kort! Dit maakt uw verblijf in Thailand nog vele malen aangenamer. Golfen in Thailand betekent een ruime keuze aan golfbanen in een tropische omgeving. De golfbanen zijn allen goed onderhouden en zeker een bezoek waard. De Golfbanen bevinden zich in de nabije omgeving van de accommodaties tot een maximale afstand van 30 minuten vanaf de accommodaties.

Golfreis Thailand boeken

Laat uw golfreis naar Thailand organiseren door Cretas Golf; de specialist op het gebied van het organiseren van golfreizen. Wij stellen uw golfreis samen aan de hand van uw wensen, behoeften, situatie en reisgezelschap. U kunt een professionele service verwachten tegen een scherpe prijs. Vraag vandaag nog een persoonlijk reisvoorstel aan.

Golfreis Thailand? Laat deze op maat samenstellen door de golfreisprofessional Cretas Golf!

Voorstel aanvragen