Golfreizen Turkije

Golfen in Turkije? Voor de echte golfliefhebber is golfen in Turkije zeker de moeite waard. Geniet van een welverdiende vakantie en boek uw golfreis bij Cretas wanneer u een keuze wilt maken uit een groot aanbod in accommodaties en golfbanen. Cretas Golf heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van het organiseren van golfreizen naar Turkije en werkt alleen met de meest vooraanstaande luchtvaartmaatschappijen.

Golfreizen Turkije - accommodaties

In het aanbod van accommodaties behoren enkel 5-sterren resorts. Veel accommodaties beschikken, naast de vele luxe voorzieningen, over een eigen golfbaan en/of hebben daarnaast verschillende golfbanen die liggen op een maximale afstand van 45 minuten van het resort. Naast golfen krijgt u in de accommodaties van Cretas Golf de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen. Alle accommodaties zijn daarnaast direct aan het strand gelegen, waardoor ook zeker een dagje strand tot de mogelijkheden behoord.  

Golfreizen Turkije – meer dan zon, zee en strand

Turkije staat bekent om zon, zee en strand, maar heeft meer te bieden dan alleen dat. Zo kan men hier ook optimaal genieten van heerlijke gerechten. Daarnaast is Turkije ook een populaire bestemming vanwege de cultuur, het avontuur, authenciteit, de rust en ongerepte natuur. Daarnaast biedt Turkije zowel in de zomer als in de winter aangename temperaturen.   

Golfreizen Turkije boeken

Laat uw golfvakantie in Turkije snel beginnen, vraag online een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op. Ervaar onze professionele service en laat uw golfreis tot in de puntjes door Cretas Golf verzorgen. U kunt bij ons profiteren van scherpe prijzen. Wij stemmen uw golfvakantie af op uw wensen en reisgezelschap, waardoor u optimaal en zorgeloos kunt genieten van uw golfreis. Of u nu alleen, met partner, gezin of familie reist, Cretas Golf stelt uw persoonlijke golfreis samen.

Zorgeloze golfreizen naar Turkije laat u samenstellen door Cretas Golf!

Voorstel aanvragen