Golfvakanties

Kunnen genieten van een welverdiende golfvakantie? Laat deze dan samenstellen door Cretas Golf! Cretas Golf heeft jarenlang ervaring in het organiseren van golfvakanties afgestemd op de behoeftes, de situatie en het reisgezelschap van de klant. Cretas Golf kan snel schakelen tussen de wensen van de klant en is flexibel in vormgeven van de juiste reizen. Op deze manier kunt u uw vakantie zorgeloos laten beginnen!

Golfvakanties naar de zon

Cretas Golf biedt golfvakanties naar verschillende zonbestemmingen. Bij Cretas Golf kunt u enkel een keuze maken uit uitstekende accommodaties welke van alle luxe en comfort zijn voorzien. Veel van deze accommodaties beschikken over een eigen golfbaan, maar daarnaast zijn er ook diverse golfbanen in de omgeving op een maximale afstand van 30 minuten. Wat dacht u van vakantiebestemmingen als Zuid-Afrika, Tunesië, Thailand, Spanje of Turkije? Cretas Golf biedt het u allemaal.

Golfvakanties - accommodaties

Of u nu met het hele gezin, alleen of met partner op golfvakantie wilt gaan, bij Cretas Golf is alles mogelijk. Doordat de accommodaties veel faciliteiten hebben, zal ook de niet-golfliefhebber het hier uitstekend naar zijn/haar zin hebben. Zo kunt u een gerust een balletje slaan terwijl de rest van het gezin geniet aan het strand of gebruik maakt van één van de vele voorzieningen en faciliteiten die de accommodaties te bieden hebben.

Golfvakantie boeken

Naast een uitgebreid aanbod in keuzemogelijkheden, profiteert u bij Cretas Golf ook van scherpe prijzen. Kortom; kan uw golfvakantie niet snel genoeg beginnen? Vraag dan vandaag nog een op maat gemaakte offerte aan en boek een vakantie bij Cretas Golf. Bij ons kunt u een professionele service verwachten waardoor u optimaal kunt genieten van op maat samengestelde vakantie.

Golfvakantie op maat samengesteld? Vraag vandaag nog een offerte aan!

Voorstel aanvragen