Golfreizen Spanje

Welverdiend genieten van een golfreis naar Spanje? De echte golfliefhebber kan hier naar hartenlust golfen op één van de vele mooie banen die Spanje te bieden heeft. Cretas Golf heeft meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van golfreizen naar Spanje. U kunt hier een keuze maken uit een aanbod van enkel vier- en vijfsterren accommodaties. Cretas Golf werkt daarnaast alleen met de gerenommeerde vliegtuigmaatschappijen.

Golfreizen Spanje - accomodaties

De accommodaties die door Cretas Golf aangeboden worden staan allen bekend om een hoog luxe en comfort gehalte door de voorzieningen die worden geboden. Daarnaast beschikken alle accommodaties over eigen golfbanen. Ook in de buurt, op maximaal 45 minuten rijden van de accommodaties, zijn vele mooie golfbanen te vinden die een bezoek waard zijn. Doordat de accommodaties direct aan het strand gelegen zijn, kunt u ook geniet van een heerlijk ontspannen dagje strand. Reist u met een groter gezelschap, ook met niet-golfliefhebbers? Geen probleem, de accommodaties bieden vele mogelijkheden tot vermaak wanneer er niet wordt gegolfd.

Golfreizen Spanje – een zonovergoten land

Spanje is een zonovergoten land wat zowel in de zomer als in de winter een geliefde vakantiebestemming is. De cultuur en natuur dragen bij aan het echte en ultieme vakantiegevoel.
Cretas Golf biedt golfvakanties in:

Golfreizen Spanje boeken

Vraag vrijblijvend een offerte en laat uw golfvakantie in Spanje snel beginnen. Wij leveren een professionele service en organiseren uw reis tot in de puntjes. Of u nu alleen reist, met partner, familie of het hele gezin, wij stemmen de reis af op uw wensen, behoeften en reisgezelschap waardoor er altijd een perfecte match ontstaat. Met een Golfreis van Cretas zult u zorgeloos genieten van uw vakantie.

Genieten van een welverdiende golfreis doet u met een samengestelde reis door Cretas Golf!

Voorstel aanvragen