Golfen in Spanje

Golf is een echte buitensport die u heerlijk tijdens uw vakantie kunt beoefenen. Met de reizen van Cretas kunt u golfen in Spanje en tegelijkertijd genieten van een comfortabel verblijf in een vier- of vijfsterren hotel met een golfbaan in de buurt! Golfen in Spanje betekent bij Cretas dat u uw favoriete sport kunt beoefenen met vergezichten over zee. De hotels zijn standaard voorzien van alle faciliteiten, zoals een of meerdere zwembaden, roomservice en parkeergelegenheid. Bekijk de bestemming van uw voorkeur en vul uw reiswensen in. Binnen een handomdraai krijgt u van ons een persoonlijk reisvoorstel! 

Golfen in Spanje gvb

Bent u een ervaren golfer en wilt u werken aan uw handicap?  Golfen in Spanje gvb biedt u meer dan  voldoende mogelijkheden om uw handicap te verbeteren! Het grote voordeel van onze golfvakanties is dat u veelal meerdere golfbanen binnen een overbrugbare afstand van uw hotel tot uw beschikking heeft. Zo geniet u heerlijk van het warme Spaanse klimaat met de mooist uitzichten tegen wisselende decors.      

Golfen in Spanje zonder gvb

Cretas stelt uw golfvakantie voor u samen op basis van uw wensen. Zo maken wij het mogelijk dat u kunt golfen in Spanje zonder gvb. Zijn er verschillende mensen binnen uw gezelschap die bij voorkeur geen golf spelen? Ook dat is geen probleem! Onze accommodaties bieden alle comfort, terwijl in de nabije omgeving ruimschoots ruimte is voor culturele uitstapjes of excursies naar mooie natuurgebieden. Cretas stelt uw wensen centraal!     

Voorstel aanvragen