Golfreizen Dubai

Filters tonen
 

Golfreizen Dubai

Golfreizen naar Dubai zijn spectaculair door de bijzondere bestemming. Hierin kunt u een mix van traditie en moderniteit verwachten. Dubai is een zonzekere, tropische bestemming. Dit betekent dat golfreizen naar Dubai altijd garant staan voor aangenaam weer! Golfreizen laat u samenstellen door Cretas Golf; specialist in het op maat samenstellen van golfreizen afgestemd op uw wensen, behoeften en reisgezelschap.

Golfreizen Dubai – klasse en luxe

Wanneer u reist naar Dubai kunt u onder andere parelwitte stranden met wuivende palmbomen verwachten. Dubai heeft de ideale mix van ontspanning en sport. Dubai is een welvarend land voorzien van alle benodige luxe. Ook de golfbanen in Dubai stralen deze klasse uit. U kunt een uitstekende service verwachten op de golfbanen die Dubai rijk is. De golfbanen, welke allemaal de moeite waard zijn, bevinden zich op maximaal 30 minuten vanaf de accommodaties.

Golfreizen Dubai - accommodaties

De accommodaties hebben een hoog luxe en comfort gehalte. U komt hier niets te kort. De vele voorzieningen en faciliteiten zorgen ervoor dat ook niet-golfliefhebbers hier uitstekend kunnen genieten met bijvoorbeeld het brengen van een bezoek aan de spa of het privé strand. Of u nu alleen reist, met partner of het hele gezin, Cretas Golf organiseert de perfecte golfreis naar Dubai.

Golfreizen Dubai op maat

Vraag een reisvoorstel aan op maat voor uw golfreis naar Dubai. U kunt vervolgens een professionele service verwachten tegen een scherpe prijs. Doordat wij luisteren naar uw wensen en behoeften, kan ongetwijfeld de juiste golfreis voor u worden georganiseerd. Laat uw golfvakantie naar Dubai maar snel beginnen!

Golfreizen naar Dubai op maat samengesteld door Cretas Golf; specialist in golfreizen.

Voorstel aanvragen