Golfvakantie Sicilië

Filters tonen
 

Golfvakantie Sicilië

Een golfvakantie naar Sicilië mag niet in het aanbod golfvakanties ontbreken. Deze golfbestemming heeft een rijke cultuur. Ook de keuken van dit Italiaanse eiland is voor vele culinaire liefhebbers zeer de moeite waard en een ervaring op zich. Laat uw golfvakantie naar Sicilië op maat afstemming op uw behoeften en wensen, vraag een reisvoorstel aan op maat bij Cretas Golf; specialist in golfreizen.

Golfvakantie Sicilië – land vol bijzondere landschappen

Sicilië heeft zeer bijzondere landschappen. Dit varieert van grote rotspartijen, prachtige stranden, tot aan de vulkaan de Etna. Sicilië heeft een aantal fantastische golfbanen met mooie uitzichten over het diverse landschap die allen een bezoek verdienen. Sicilië heeft een aangename temperatuur. Vanaf de accommodatie vindt u al golfbanen op een maximale afstand van 30 minuten vanaf de accommodatie.

Golfvakantie Sicilië - accommodaties

De accommodatie voor een golfvakantie naar Sicilië is van alle gemakken voorzien. Hier treft u luxe, klasse en comfort aan. Ingrediënten die uw verblijf op Sicilië nog aangenamer maken. Heerlijk na een dagje golf. Ook niet-golfliefhebbers kunnen optimaal genieten door gebruik te maken van vele voorzieningen en faciliteiten. U treft onder andere een buitenbad en binnenbad aan, en kunt daarnaast uitgebreid ontspannen aan het privé strand.

Golfvakantie Sicilië boeken

Laat uw golfvakantie organiseren door Cretas Golf. Cretas Golf luistert naar de klant en gaat vervolgens op zoek naar de juiste golfvakantie voor u en uw reisgezelschap. U kunt een professionele service verwachten tegen een scherpe prijs. Wij werken alleen met gerenommeerde luchvaartmaatschappijen en werken met lokale betrouwbare banen.

Golfvakantie Sicilië op maat samengesteld door Cretas Golf. Vraag een reisvoorstel aan op maat. 

Voorstel aanvragen