Golfvakantie Egypte

Met name tijdens de wintermaanden is een golfvakantie naar Egypte de ideale bestemming. Egypte heeft als land veel te bieden. Wat dacht u van de beruchte farao’s en de indrukwekkende piramides die dit land rijk is? Laat Cretas Golf u begeleiden met het samenstellen van de perfect golfvakantie naar Egypte. Cretas Golf luistert naar uw wensen en behoeften en stelt hierop vervolgens de perfecte reis voor u en uw reisgezelschap samen.

Golfvakantie Egypte – 100% mooi golfweer garantie

Egypte heeft naast een eeuwenoude cultuur, die bijna even oud is als de menselijke geschiedenis, ook een prachtige natuur. Met zo’n 3000 zonuren per jaar kan mooi weer gegarandeerd worden. De goudgele stranden nodigen u uit om heerlijk te relaxen aan zee. De onderwaterwereld is ook zeer de moeite waard en behoord tot één van de mooiste ter wereld.

Golfvakantie Egypte - accommodaties

De accommodaties binnen het aanbod golfvakantie Egypte zijn van alle luxe en comfort voorzien. Enkele accommodaties beschikken over een eigen golfbaan en/of hebben, op een maximale afstand van 30 minuten van de accommodaties, vele golfbanen in de omgeving die ook zeker een bezoek waard zijn. Door de vele voorzieningen en faciliteiten van de accommodaties zullen ook de niet-golfliefhebbers hier uitstekend genieten van een welverdiende vakantie.

Golfvakantie Egypte boeken

Wilt u op golfvakantie naar Egypte? Of u nou alleen gaan, met partner of met het hele gezin, dit is voor Cretas Golf geen enkel probleem. Vraag vandaag nog een persoonlijk op maat gemaakt reisvoorstel aan bij Cretas Golf. Cretas Golf biedt een professionele service tegen scherpe prijzen en laat uw vakantie een golfvakantie zijn om nooit te vergeten.

Uw golfvakantie naar Egypte laat u samenstellen door Cretas Golf. Persoonlijk reisvoorstel op maat!

Voorstel aanvragen