Golfvakantie El Gouna

Filters tonen
 

Golfvakantie El Gouna

Houdt u van golfen en reizen? En wilt u volledig tot rust komen en genieten van uw golfvakantie naar Egypte in El Gouna? Dat kan met Cretas Golf! Cretas Golf is de specialist in het organiseren van uw perfecte golfvakantie naar El Gouna. Cretas Golf werkt met persoonlijk samengestelde reisvoorstellen. Deze worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften, zodat u optimaal kunt genieten van uw golfvakantie.

Golfvakantie El Gouna

Er is maar één parel aan de Rode Zee en dat is El Gouna. El Gouna staat bekend om haar elegante jachthaven en beroemde PGA Golfbaan. El Gouna biedt luxe, comfort en rust. Maar ook een prachtige omgeving met uitstekende duikmogelijkheden. Onder water is het er adembenemend mooi. El Gouna is een kleine badplaats dat speciaal gebouwd is om toeristen te laten genieten van de Egyptische zon. De temperaturen in El Gouna zijn bijzonder aangenaam en zacht in de winter, wanneer het gemiddelde tussen 17 en 25  ̊C is. In de zomer liggen de temperaturen er rond de 26 en  33  ̊ C. Met de ultramoderne spa’s, golfbanen, tennisbanen en Olympische zwembaden biedt El Gouna de allerbeste ontspanning.

Golfvakantie El Gouna - Golfbanen

El Gouna staat bekend om haar beroemde PGA Golfbaan. Deze baan maakt het mogelijk om het hele jaar te golfen en uiteraard de prachtige bergen en het zeezicht te bewonderen. De PGA Golfbaan is ontworpen door Gene Bates en Fred Couples en is geschikt voor alle golfniveaus. Het is een pittige baan met zorgvuldig geplaatste bunkers, lagunes en afgelegen delen. Deze zijn speciaal ontworpen om u als speler op uw eigen niveau uit te dagen. De PGA Golfbaan is voorzien van een eigen clubhuis en kleedruimte. Bovendien zijn er ook trolleys, clubs en schoenen te huur.

Golfvakantie El Gouna - Accommodaties

Het Steigenberger Golf Resort beschikt over een eigen 18-holes golfbaan, Steigenberger Golf en Fitness Club. Het is een vlakke baan en is prima te bewandelen. Onderweg zult u er prachtige beplanting en waterpartijen tegenkomen. Tijdens uw verblijf in het Steigenberger Golf Resort kunt u volop genieten van rust, golf en de vele faciliteiten van het resort.

Golfvakantie El Gouna - Boeken

Niet voor niets is Cretas Golf de specialist in golfreizen. Wij stellen kwaliteit voorop zodat wij u een golfvakantie kunnen aanbieden zoals u deze voor ogen heeft. Golfvakantie Egypte in El Gouna boeken? Laat deze op maat samenstellen door Cretas Golf!

Voorstel aanvragen