Golfvakantie Cyprus

Golfvakantie naar Cyprus? Cretas Golf stelt de perfecte golfvakantie voor u samen! Alleen op deze manier kunt u genieten van een vakantie zoals u deze in gedachten had. Door middel van een persoonlijk op maat samengesteld reisvoorstel, worden u behoeften en wensen uitgangspunt voor een onvergetelijke golfvakantie naar Cyprus.

Golfvakantie Cyprus – een zonverzekerde bestemming

Cyprus is een ideale golfvakantiebestemming. Het behoort tot één van de meest zonverzekerde eilanden. Het beschikt over mooie stranden, veel culturele bezienswaardigheden en een prachtige natuur. Het is een uitgestrekt eiland waar u helemaal tot rust zal komen. U vindt vele golfbanen in de omgeving van de accommodaties op een maximale afstand van 30 minuten van de accommodaties.

Golfvakantie Cyprus - accommodaties

De accommodaties die zijn opgenomen in het aanbod golfvakantie Cyprus hebben alleen een hoog luxe- en comfortgehalte. Hierdoor kunt u naast golfen, ook uitstekend genieten van de voorzieningen en faciliteiten die de accommodaties te bieden hebben. Ook een dagje strand is onmisbaar om volledig tot rust te komen.

Golfvakantie Cyprus boeken

Wilt u alleen op vakantie, met partner of bijvoorbeeld uw gezin? Bij Cretas Golf is dit allemaal mogelijk. Wij zijn flexibel en spelen snel in op de wensen en behoeften van de klant. Vraag daarom een op maat gemaakt reisvoorstel aan bij Cretas Golf. U kunt bij ons profiteren van scherpe prijzen. Kortom; laat die golfvakantie naar Cyprus maar snel beginnen!

Golfvakantie naar Cyprus? Vraag vandaag nog een persoonlijk reisvoorstel aan bij Cretas Golf!

Voorstel aanvragen