Golfvakantie Portugal

Wenst u een ontspannen golfvakantie naar Portugal? Laat deze dan samenstellen door Cretas Golf. Bij Cretas Golf bent u verzekerd van een zorgeloze vakantie. Hier kunt u een keuze maken uit verschillende accommodaties die in het vier- en vijfsterrensegment vallen. Cretas Golf heeft al meer dan 15 jaar ervaring binnen het organiseren van reizen. Daarnaast wordt er enkel met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen gewerkt.

Golfvakantie Portugal - accommodaties

De accommodaties binnen het aanbod van Cretas Golf staan allen bekent om het hoge comfort gehalte. De accommodaties beschikken over een grote hoeveelheid luxe voorzieningen, waardoor ook hier de niet-golfliefhebbers veel vermaakt zullen ervaren. De meeste accommodaties beschikken over een eigen golfbaan en/of voldoende golfbanen op maximaal 45 minuten afstand van de accommodatie.

Golfvakantie Portugal – de ideale vakantiebestemming

Portugal is al jaren een ideale vakantiebestemming voor velen. Dit onder andere door de prachtige natuur, het milde klimaat, oude vissersdorpjes, de plaatselijke tradities en de uitstrekte stranden. Ook de rijke historie van land in de eeuwenoude steden is zeer de moeite waard. Kortom; Portugal is een perfecte mix voor een enigszins actieve, culturele en ontspannen vakantie. Cretas Golf biedt golfvakanties aan in de Algarve en de omgeving van Lissabon.

Golfvakantie Portugal boeken

Kan uw golfvakantie niet snel genoeg beginnen? Vraag dan een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij hanteren zeer scherpe prijzen. Bij Cretas Golf kunt u een professionele service verwachten. Wij nemen uw wensen, behoeften en reisgezelschap als uitgangspunt en stellen vervolgens een persoonlijke reis voor u samen. Met een golfvakantie van Cretas Golf kunt u optimaal genieten van een zorgeloze golfreis naar Spanje. 

Golfvakantie naar Portugal? Vraag een offerte aan bij Cretas Golf!

Voorstel aanvragen