Golfreizen Porto en omgeving

Filters tonen
 

Golfreizen Porto en omgeving

Porto is in de afgelopen jaren een steeds populairdere golfbestemming geworden. De prachtige stad is gelegen in een bergachtig gebied in het noorden van Portugal. Het klimaat is hier het hele jaar door om van te genieten. Wel valt er meer regen in het noorden dan in het zuiden maar de prachtige omgeving maakt dit meer dan goed.

Golfreizen Porto – Golfbanen

De omgeving van Porto is een paradijs voor golfers. Er zijn veel verschillende golfbanen, elk met een unieke uitstraling en omgeving. U kunt er voor kiezen om in de frisse berglucht te spelen of op een baan met een fantastisch uitzicht over de Atlantische ocean.

Golfreizen Porto - Accommodaties

In de omgeving van Portugal zijn verschillende gunstig gelegen accommodaties die u vakantie compleet maken. Luxe en comfort staan centraal, alles om u de ultieme ontspanning te bieden. Alle accommodaties zijn centraal gelegen ten opzichte van de golfbanen zodat u maximaal een kleine 30 minuten hoeft te rijden.

Golfreizen Porto op maat

Cretas Golf reizen is dé specialist in het organiseren van golfreizen naar Porto. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften om zo uw reis onvergetelijk te maken. Door u een persoonlijk voorstel op maat a ante bieden kunnen wij uw wensen vertalen in een prachtige reis met professionele service en voor een scherpe prijs. Vraag vandaag nog een reisvoorstel aan op maat, dan kunt u genieten van een welverdiende golfreis.

Een golfreis naar Porto? Vraag vandaag nog een op maat gemaakt reisvoorstel aan bij Cretas Golf!

Voorstel aanvragen