Golfreizen Madeira

Filters tonen
 

Golfreizen Madeira

Madeira is een aantrekkelijke vakantiebestemming voor een heerlijke golfvakantie naar Portugal.  Het eiland staat bekend als bloemeneiland en maakt met haar prachtige bergachtige natuur de omgeving tot een unieke plek. Op het eiland staat de gastvriendelijkheid bij de locals hoog in het vaandel evenals het heerlijke (golf)klimaat. In de winter komt de temperatuur niet onder de 18 graden.

Golfreizen Madeira – Golfbanen

Op het eiland bevinden zich 2 fantastische golfbanen; Palheiro Golfclub en Santo da Serra Golfclub. Beide banen zijn erg gevarierd en gelegen in een prachtige omgeving. Palheiro beschikt over een 18-holes baan en Santo da Serra over 27-holes. Geniet tijdens het spel van het mooie uitizicht over rotseilandjes voor de kust en de Atlantische Oceaan.

Golfreizen Madeira - Accommodaties

In Madeira zijn prachtige accomodaties te vinden, gelegen in de buurt van de golfbanen. Aan luxe en comfort zal het u hier niet ontbreken. De accommodaties hebben een uitstekende ligging ten opzichte van de golfbanen en zijn zo gelegen dat u maximaal 30 minuten hoeft te rijden.

Golfreizen Madeira op maat

Cretas Golf reizen is dé specialist in het organiseren van golfreizen naar de Madeira. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften om zo uw reis onvergetelijk te maken. Door u een persoonlijk voorstel op maat a ante bieden kunnen wij uw wensen vertalen in een prachtige reis met professionele service en voor een scherpe prijs. Vraag vandaag nog een reisvoorstel aan op maat, dan kunt u genieten van een welverdiende golfreis.

Een golfreis naar Madeira? Vraag vandaag nog een op maat gemaakt reisvoorstel aan bij Cretas Golf!

Voorstel aanvragen