Golfvakantie Mauritius

Filters tonen
 

Golfvakantie Mauritius

Mauritius staat betekent om de groene en tropische omgeving, de turkoois blauwe zee en witte stranden. Daarnaast is het bij uitstek geschikt voor een afwisselende golfvakantie. Mauritius is een ideale vakantiebestemming wanneer u uw hobby wilt uitoefenen in een tropische omgeving. Laat uw golfvakantie naar Mauritius, afgestemd op uw wensen en behoeften, samenstellen door Cretas Golf; de specialist in golfreizen.

Golfvakantie Mauritius – 100% golfweer garantie

Een golfvakantie naar Mauritius betekent 100% mooi golfweer garantie. Doordat Mauritius behoort bij tot Maskarenen Archipel, zult u hier veel bloemen en planten aantreffen die nergens anders op de wereld groeien.  Dit levert een bijzonder plaatje op. Ook de verschillende pittoreske stadjes die het land rijk is, zijn zeker een bezoek waard. En wat dacht u van een dagje relaxen aan het strand?

Golfvakantie Mauritius - accommodaties

De accommodaties op Mauritius staan allen in het teken van luxe en comfort. U kunt een hoge kwaliteit verwachten. Ook de golfbanen, welke op maximaal 30 minuten afstand van de accommodaties zijn gevestigd, zijn uitstekend onderhouden. Of u nu alleen reist, met uw partner of gezin, Mauritius is een eiland waar iedereen zich ongetwijfeld zal vermaken. 

Golfvakantie Mauritius boeken

Een golfvakantie naar Mauritius laat u zorgeloos beginnen met de service van Cretas Golf. Hier kunt u een professionele service verwachten. Wij doen er alles aan om uw wensen en behoefte te verwerken in een persoonlijk en op maat gemaakt reisvoorstel, afgestemd op uw reisgezelschap. Daarnaast bieden wij scherpe prijzen. Vraag vandaag nog een reisvoorstel aan.

Golfvakantie naar Mauritius laat u samenstellen door Cretas Golf!

Voorstel aanvragen